Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Marriott International ανακοίνωσε μια συμφωνία με την Yuexiu Property για να φέρει την εμβληματική της μάρκα The Ritz-Carlton στο κέντρο της Γουχάν (Ουχάν).

Με πληθυσμό άνω των έντεκα εκατομμυρίων, η Γουχάν είναι η μεγαλύτερη πόλη στο Χουμπέι και η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στην Κεντρική Κίνα.

Το The Ritz-Carlton Wuhan, που αναμένεται να ανοίξει στα τέλη του 2024, πρόκειται να αναδείξει το τοπίο των πολυτελών ξενοδοχείων της πόλης, με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τον προορισμό και εξαιρετικά εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στους τελευταίους ορόφους του Yuexiu Global Financial Centre T5 Grand A Office Tower, ενός ουρανοξύστη ύψους 330 μέτρων στο παραδοσιακό κέντρο της πόλης, την Hankou.
Το λόμπι, η αίθουσα χορού και οι αίθουσες συσκέψεων του ξενοδοχείου και ορισμένες εγκαταστάσεις F&B θα στεγαστούν σε άλλα τρία χαμηλότερα επίπεδα του ίδιου κτιρίου.

Τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα να έχουν πανοραμική θέα στην αστική πόλη, στο κοντινό στάδιο Xinhua και στο πάρκο Zhongshan καθώς και στον ποταμό Yangtze.
Θα διαθέτει 205 δωμάτια και σουίτες και τέσσερις ξεχωριστούς γαστρονομικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου ενός lounge στο λόμπι.

Τα σχέδια προβλέπουν επίσης ένα Club Lounge, spa με γυμναστήριο και πισίνα και συνολικά 1.130 τ.μ. χώρο εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας αίθουσας χορού 680 τ.μ.