Το νέο ξενοδοχείο 4*, Ibis Styles Athens Routes, το τέταρτο του ομίλου Accor στην Ελλάδα, ανοίγει τις πύλες του στις 10 Αυγούστου καλωσορίζοντας τους επισκέπτες σε ένα ζωντανό και φρέσκο περιβάλλον φιλοξενίας στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο μέσα από μοντέρνα στοιχεία τέχνης αναβιώνει την κλασική παράδοση της αρχαίας ελληνικής ιστορίας.

Το Ibis Styles Athens Routes βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, 109-111, μόλις 1 χιλιόμετρο από την Ακρόπολη και 300 μέτρα από το μετρό του Αγ. Ιωάννη. Διαθέτει 89 δωμάτια κατάλληλα τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για διακοπές με την οικογένεια ή με φίλους, ή αποδράσεις της τελευταίας στιγμής.

Για στιγμές χαλάρωσης ή για ένα ευχάριστο βράδυ με φίλους με την μαγευτική θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού, το ξενοδοχείο διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε προτάσεις για φαγητό και ποτό.

Το άνετο μπαρ “All day Routes” και το μπαρ στην ταράτσα του ξενοδοχείου “SKYe Routes” (εγκαινιάζεται τον Σεπτέμβριο) με πανοραμική θέα της πόλης, προσφέρουν πρωτότυπα ποτά και δροσιστικά κοκτέιλ, συνοδευόμενα από γευστικά ορεκτικά. Τα δύο εστιατόρια, το “Colors” στον χώρο της υποδοχής του ξενοδοχείου, και το “SKYe Routes” στην ταράτσα (εγκαινιάζεται τον Σεπτέμβριο), ικανοποιούν την όρεξη για νόστιμες μεσογειακές γεύσεις.