Σύνταξη: tourismtoday.gr

Τη δυναμική και τη συνεχή ανάπτυξη της Hyatt Hotels Corporation στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναδεικνύει το άνοιγμα του Hyatt Centric Cambridge.

Τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου ορόσημο σηματοδοτούν το ντεμπούτο της μάρκας Hyatt Centric στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 10ο ξενοδοχείο της αλυσίδας φιλοξενίας στην χώρα.

Ιδανικό ορμητήριο για περιπετειώδεις ταξιδιώτες

Το ξενοδοχείο βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο του Κέιμπριτζ, φημισμένο για τα καταπράσινα πάρκα, την υπέροχη αρχιτεκτονική, το γραφικό River Cam και το εκπληκτικό ιστορικό κέντρο.

Διαθέτει 150 δωμάτιο και είναι το ιδανικό ορμητήριο για περιπετειώδεις ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν την πολυσύχναστη πόλη.

Γύρω από μια κεντρική αυλή, η μοντέρνα, φιλόξενη αρχιτεκτονική και οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου -σχεδιασμένοι από τους βραβευμένους με βραβείο Stirling αρχιτέκτονες dRMM- αντικατοπτρίζουν την ιστορία του προορισμού.

Το κοινωνικό λόμπι διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που πλημμυρίζουν το χώρο με έντονο, φυσικό φως και μοντέρνα επίπλωση με φυσικά ξύλινα τελειώματα.

Μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή έργων τέχνης αποτυπώνει την επιστημονική ιστορία του Κέιμπριτζ, προσθέτοντας λάμψεις χρώματος στους κοινόχρηστους χώρους.

«Το Κέιμπριτζ είναι μια από τις πιο εμβληματικές πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο χάρη στην υπέροχη αρχιτεκτονική, τα πανεπιστημιακά κτίρια και το ιστορικό κέντρο, δήλωσε ο Martin Newbould Γενικός Διευθυντής του Hyatt Centric Cambridge.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου επιτρέπει στους επισκέπτες που αγαπούν τις εμπειρίες να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτές που προσφέρει ο προορισμός».

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόρια, μπαρ, καφετέρια, χώρο συναντήσεων και εκδηλώσεων καθώς και γυμναστήριο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Η εποχική βεράντα στον τελευταίο όροφο προσφέρει απαράμιλλη θέα. Και είναι το ιδανικό σημείο για ένα ηλιοβασίλεμα.
Η βεράντα μπορεί επίσης να καλύψει μεγάλες εκδηλώσεις, φιλοξενώντας έως 150 επισκέπτες.

Ξενοδοχείο φιλικό στα κατοικίδια

Το ξενοδοχείο είναι φιλικό στα κατοικίδια. Επιτρέπονται έως 2 σκύλοι ανά δωμάτιο (έως 40 κιλά έκαστος). Η επιπλέον χρέωση στο δωμάτιο 25 λίρες για το καθένα.

Ο χώρος πρασίνου και τα πάρκα που περιβάλλουν το ξενοδοχείο είναι ιδανικά για βόλτες με κατοικίδια.