Πρώτη εμφάνιση για την ξενοδοχειακή αλυσίδα Hotel Indigo, η οποία ανήκει στον όμιλο Intercontinental Hotel Group με το ξενοδοχείο “Hotel Indigo Venice – Sant’Elena” στη Βενετία της Ιταλίας.

Η γειτονιά Sant’Elena, στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο, αποτελεί κόμβο για την τέχνη και τον πολιτισμό, αφού εκεί βρίσκεται το σπίτι του Φεστιβαλ Κινηματογράφου της Βενετίας και το περίφημο εργαστάσιο γυαλιού Murano.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα μοναστήρι της δεκαετίας του 1930, διαθέτει εσωτερική αυλή με κοκτέιλ- μπαρ και μεγάλα παράθυρα με ψηλά ταβάνια, ταιριαστά με την αρχιτεκτονική που έχει διατηρήσει η συνοικία από την τότε εποχή.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός συνδυάζει το κλασικό βενετσιάνικο στυλ με σύγχρονες πινελιές και ανατολίτικες επιρροές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί το λόμπι του ξενοδοχείο το οποίο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, οροφή στο χρώμα του σμαραγδιού, δερμάτινα καθίσματα, μεξιλάρια από βελόυδο και φωτιστικά από ορείχαλκο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από όλα τα κύρια αξιοθέατα, όπως η Βασιλική του Αγίου Μάρκου, η Γέφυρα των Στεναγμών και το Παλάτι των Δογμάτων και αποτελεί ιδανική επιλογή για ταξιδιώτες που επισκέπτονται τη Βενετία για πρώτη φορά.