Τις πόρτες του άνοιξε το Hampton by Hilton Budapest City Centre, στο κέντρο της Βουδαπέστης, το πρώτο της επωνυμίας Hampton by Hilton στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Το ακίνητο διαθέτει 219 δωμάτια, το εσωτερικό των οποίων είναι ενδεικτικά της σχεδιαστικής φιλοσοφίας του brand, με έντονα χρώματα και μοντέρνα έργα τέχνης.

Σε ιδανική τοποθεσία, το κατάλυμα βρίσκεται κοντά σε μερικά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης, όπως η Βασιλική του Αγίου Στεφάνου, το Ουγγρικό Κοινοβούλιο και η Κρατική Όπερα.

Το ξενοδοχείο Hampton by Hilton Budapest City Centre αποτελεί επίσης μέρος του Hilton Honors, του προγράμματος επιβράβευσης επισκεπτών που περιλαμβάνει τις 22 ξεχωριστές μάρκες ξενοδοχείων του Hilton.

“Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε το ξενοδοχείο Hampton by Hilton Budapest City Centre, όπου ζωντανεύει το πνεύμα του Hampton. Στόχος μας είναι η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που θα διασφαλίζουν σε κάθε επισκέπτη μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή», υπογράμμισε η κ. Anita Siklosi, διευθύντρια του ξενοδοχείου, Hampton by Hilton Budapest City Centre.

«Η Βουδαπέστη είναι μια πρωτεύουσα με πλούσια ιστορία και πολιτισμό και είναι η ιδανική τοποθεσία για το πρώτο Hampton by Hilton στην Ουγγαρία», επισήμανε ο κ. Pauline Wilson, Αντιπρόεδρος, Focused Service Operations, EMEA, Hilton.