Το ντεμπούτο της στο Μονακό πρόκειται να πραγματοποιήσει η Hilton με το άνοιγμα του Columbus Hotel Monte-Carlo, Curio Collection by Hilton.

Το boutique lifestyle ξενοδοχείο 181 δωματίων αναμένεται να αλλάξει επωνυμία πριν από το τέλος του έτους. Θα απευθύνεται σε ταξιδιώτες που αναζητούν μια αυθεντική γεύση του τρόπου ζωής του Μονακό, μια ανάσα φρέσκου αέρα σε ένα παραδοσιακό τοπίο φιλοξενίας.

Τα δωμάτια προσφέρουν θέα στον κήπο Princess Grace Rose Garden ή στη Μεσόγειο, ενώ τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, Tavolo, θα προσφέρει ένα νόστιμο μενού για τον απαιτητικό ταξιδιώτη, ενώ μια μεγάλη ποικιλία από διεθνή και βραβευμένα εστιατόρια βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο.

Επιπλέον θα διαθέτει σύγχρονο γυμναστήριο και εξωτερική πισίνα. Το κατάλυμα βρίσκεται στη μαρίνα του Fontvielle, στην πιο κατοικημένη περιοχή του Μονακό, απέναντι από τον κήπο Princess Grace Rose Garden και λίγα λεπτά με τα πόδια από το στάδιο Stade Louis II.

Το Curio Collection by Hilton είναι ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 145 μοναδικά ξενοδοχεία και θέρετρα που έχουν επιλεγεί για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους.

Τα ακίνητα της συλλογής Curio επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν ξενοδοχεία που προσφέρουν αυθεντικές και επιλεγμένες εμπειρίες, παρέχοντας παράλληλα τα πλεονεκτήματα του Hilton και του βραβευμένου προγράμματος επιβράβευσης επισκεπτών Hilton Honors.

Οι πρόσφατες προσθήκες στη συλλογή Curio by Hilton περιλαμβάνουν εγκαίνια στη Μαδρίτη, την Κρήτη και το Ρέικαβικ.