Ντεμπούτο στην αγορά της Αιγύπτου θα πραγματοποιήσει ο κολοσσός φιλοξενίας Nobu Hospitality, καθώς σχεδιάζει δύο νέα υπερπολυτελή ξενοδοχεία.

Σε συνεργασία με την αιγυπτιακή εταιρία real estate SODIC το έργο θα περιλαμβάνει επίσης την ανάπτυξη επώνυμων κατοικιών και του εμβληματικού εστιατορίου Nobu.

Το Nobu Hotel and Residences Cairo θα βρίσκεται στην ανερχόμενη γειτονιά του Δυτικού Καΐρου, New Zayed.

Το ακίνητο και οι κατοικίες θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του “The Estates Residences.”

Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι θα απολαύσουν τη γειτνίαση με διάσημα αξιοθέατα, όπως οι Πυραμίδες, η Μεγάλη Σφίγγα και το πολυαναμενόμενο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο που έχει προγραμματιστεί να ανοίξει αργότερα φέτος.

Το κατάλυμα θα παρέχει επίσης άμεση πρόσβαση στη διάσημη Βόρεια Ακτή, προσφέροντας στους κατοίκους τη δυνατότητα για αποδράσεις το Σαββατοκύριακο και τις διακοπές.

Το Nobu Hotel and Residences στη Βόρεια Ακτή εκτείνεται σε 440 στρέμματα και προσφέρει εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Βρίσκεται στην περιοχή Ras El Hikma, γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά και τις παρθένες αμμώδεις παραλίες.

Το έργο βρίσκεται στην καρδιά ενός από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους προορισμούς πολυτελείας στην περιοχή, ενώ θα λειτουργεί εποχιακά από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.