Το πρώτο Lean Luxury Hotel θα ανοίξει στη Γαλλία έως το 2025, ο όμιλος Ruby Hotels με έδρα το Μόναχο, κίνηση που σηματοδοτεί την επέκταση της εταιρίας σε μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές αγορές.

Πολύ κοντά στην ακτή, στη λεωφόρο ντε Νταμ, το νέο ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί σε ένα πρώην κτίριο γραφείων και θα διαθέτει 237 δωμάτια.

Το ακίνητο θα προσφέρει επίσης μπαρ με παρακείμενη βεράντα στον τελευταίο όροφο, με θέα στην πόλη και τη θάλασσα, καθώς και ιδιωτικό χώρο εργασίας.

Χάρη στην τοποθεσία του στο κέντρο της πόλης της Μασσαλίας,  όλα τα πολιτιστικά και τουριστικά αξιοθέατα της πόλης θα είναι άμεσα προσβάσιμα στους επισκέπτες.

Η Ruby Hotels συνεργάζεται με την BNP Paribas Real Estate για την ανάπτυξη αυτού του καταλύματος. Χάρη στην τοποθεσία του στο κέντρο της πόλης της Μασσαλίας, ανάμεσα στο παλιό λιμάνι και την επιχειρηματική περιοχή της La Joliette/Euroméditerranée, καθώς και στην εγγύτητά του στην όμορφη παλιά συνοικία του Le Panier, όλα τα πολιτιστικά και τουριστικά αξιοθέατα της πόλης βρίσκονται εντός εύκολη πρόσβαση.

Η κίνηση υπογραμμίζει το φιλόδοξο σχέδιο του ομίλου να επεκτείνει δυναμικά το αποτύπωμά του σε όλη την Ευρώπη μετά την ανακοίνωση των επερχόμενων εγκαινίων στην Ιταλία, την Ιρλανδία, τη Σκωτία και την Ολλανδία.