Η Minor Hotels ανακοίνωσε το ντεμπούτο της επωνυμίας Tivoli Hotels & Resorts στην Ιταλία, με την προσθήκη ενός ακινήτου στο Portopiccolo, κοντά στην Τεργέστη, στη βόρεια Ιταλία.

Το Tivoli Portopiccolo Sistiana Resort πέντε αστέρων θα ανοίξει τις πύλες του αργότερα αυτόν τον μήνα.

Το κατάλυμα βρίσκεται στο όμορφο φυσικό καταφύγιο Duino Cliffs στον κόλπο της Τεργέστης, σε απόσταση 20 λεπτών οδικώς από το αεροδρόμιο της Τεργέστης και διαθέτει 58 δωμάτια και 73 επώνυμα διαμερίσματα.

Έχει θέα στην Αδριατική Θάλασσα, με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά της και μια πολυτελή μαρίνα, που επιτρέπει την πρόσβαση σε πολλαπλές περιπέτειες στον ωκεανό.

Το συγκρότημα διαθέτει, επίσης τέσσερα εστιατόρια και δύο μπαρ με πολλές επιλογές για φαγητό, έξι πισίνες, ένα beach club με τρεις διαφορετικούς χώρους, ένα κέντρο ευεξίας και γυμναστηρίου στο ξενοδοχείο και σπα 3.600 τμ.

Το Tivoli Portopiccolo διαθέτει, επίσης, χώρο συνεδριάσεων 1.200 τ.μ., με τεχνολογία αιχμής και απλωμένο μεταξύ των χώρων του ξενοδοχείου και του Pavillion, που βρίσκεται κοντά στην παραλία.

Με αυτή την κίνηση στην Ιταλία, η Tivoli Hotels & Resorts συνεχίζει την επέκτασή της στην Ευρώπη, όπου πρόσφατα πρόσθεσε ένα ακίνητο στο Άμστερνταμ στην Ολλανδία, ένα all-inclusive θέρετρο στο Alvor στο Αλγκάρβε, νότια της Πορτογαλίας, και σύντομα θα αποκτήσει και στην Ισπανία.

Επιπλέον, η επωνυμία εισήλθε στην αγορά της Ασίας το 2022 με την κυκλοφορία του Tivoli Chengdu στην Κίνα και επεκτείνει το αποτύπωμά της στη Μέση Ανατολή.