Το πρώτο του ακίνητο Radisson RED στη Γερμανία, παρουσίασε ο κολοσσός φιλοξενίας Radisson Hotels, μετά την ανακαίνιση του πρώην Park Plaza Berlin Kudamm

Το νέο Radisson RED Berlin Kudamm, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, διαθέτει 133 δωμάτια και «προοδευτικό σχεδιασμό». Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με καφετιέρα, θύρες USB-C και τηλεοράσεις με λειτουργία ροής.

Κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Kurfürstendamm, κοινώς Ku’damm, το ξενοδοχείο περιλαμβάνει το «Signature Bar» της μάρκας, το οποίο εκτείνεται σε μια εξωτερική βεράντα με ολοήμερο μενού και λειτουργεί ως χώρος συνεργασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Υπάρχει επίσης γυμναστήριο και περίπτερο «Grab & Go» στο λόμπι με σνακ και ποτά.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε το πρώτο Radisson RED στη Γερμανία. Είναι το απόλυτο σημείο για να εξερευνήσετε το Βερολίνο, είτε βρίσκεστε εδώ για δουλειά είτε για διασκέδαση», δήλωσε η Katja Hagenbucher, επιμελήτρια και γενική διευθύντρια στο Radisson RED Berlin Kudamm.

Το ταχέως διευρυνόμενο χαρτοφυλάκιο Radisson RED περιλαμβάνει 90 ξενοδοχεία που λειτουργούν ή βρίσκονται υπό ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων ντεμπούτων της μάρκας στη Σερβία και τη Φινλανδία και των προσεχών εγκαινίων στην Ιρλανδία.