Το 74% των κατασκευαστικών εργασιών έχει ολοκληρωθεί στο project φιλοξενίας με την δημιουργία του Mandarin Oriental Hotel-Jumeira Beach στο Ντουμπάι ανακοίνωσε η Wasl Asset Management Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων στην περιοχή.

Η προγραμματισμένη ημερομηνία ολοκλήρωσης του υπολογίζεται στο Q4 2018 (μεταξύ 1ης Οκτωβρίου με 31 Δεκεμβρίου), όπως τονίζει η Wasl Asset Management Group.

Η επόμενη φάση κατασκευής του περιλαμβάνει εσωτερικές εργασίες στα δωμάτια, στους διαδρόμους, στους κοινόχρηστους χώρους και στα καταστήματα τροφίμων και ποτών, καθώς και στην εξωτερική πρόσοψη.

Μόλις ολοκληρωθεί το ξενοδοχείο θα ενισχύσει την παραθαλάσσια παραλία Jumeirah του Ντουμπάι με 256 premium δωμάτια, σουίτες, έξι καταστήματα F & B, γυμναστήριο και spa 2.800 τ.μ., ένα αποκλειστικό beach club και εκπληκτικές πισίνες ανάμεσα σε διαμορφωμένους κήπους.

Το έργο ξεκίνησε ως το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental του Ντουμπάι, ενώ τον Νοέμβριο του 2020, θα ανοίξει τις πύλες του και το Mandarin Oriental – Sheikh Zayed Road.