Παγκοσμίου φήμης τουριστικό hotspot φιλοδοξεί να γίνει το νησί Residence στο Ντουμπάι. Ο μεγαλύτερος και ψηλότερος τροχός παρατήρησης στον κόσμο με θέα 360 μοιρών στις ακτές του Ντουμπάι “Ain Dubai” καθώς και η υψηλότερη πλατφόρμα αναρρίχησης σχοινιών, πάνω από 150 μέτρα που θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους λάτρεις της περιπέτειας είναι το επίκεντρο των έργων στο νησί Residence.

Και όπως γράφει στον λογαριασμό του στο Instagram ο Σεΐχης Μωάμεθ Μπιν Ράσιντ “υποστηρίζουμε την καινοτομία και επιδιώκουμε να γίνουμε ‘Νο 1’. Το μήνυμά μου προς τη νεολαία των Εμιράτων … Ποτέ μην εγκαταλείπετε τίποτα λιγότερο από το καλύτερο”.

Η ανάπτυξη αποτελεί μέρος των σχεδίων για την ενίσχυση του προφίλ του Ντουμπάι ως παγκόσμιου τουριστικού κόμβου σύμφωνα με το “Τουριστικό Όραμα του Ντουμπάι 2020”.

“Η δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για τον τουρισμό και τις επενδύσεις είναι το κλειδί για τη διαφοροποίηση της οικονομίας μας. Εξίσου σημαντικό είναι να έχουμε σαφή επιχειρηματικά σχέδια και στρατηγικές για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αλλαγών που συμβαίνουν γύρω μας “, δήλωσε ο Σείχης Μωάμεθ, κατά την επιθεώρηση των έργων.

Η διασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας των έργων που αναπτύσσονται στο Ντουμπάι και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση του προφίλ της χώρας ως επιλέξιμου επενδυτικού και τουριστικού προορισμού”.

Εκτός από το “Ain Dubai”, το νησί Bluewaters προσφέρει ένα πολυτελές τρόπο διακοπών για όλη την οικογένεια σε ξενοδοχεία ή κατοικίες με εκπληκτική θέα.

Στο νησί Bluewaters θα λειτουργήσει επίσης μια υπηρεσία Group Rapid Transit, προσφέροντας στους επιβάτες μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία μέσω ενός συστήματος οχημάτων χωρίς οδηγό που συνδέει το νησί με το σταθμό Ibn Battuta του μετρό, ενώ θα υπάρχει επίσης μια γέφυρα πεζών 265 μέτρων που θα συνδέει το νησί με την παραλία.