Ενα εκατομμύριο τουρίστες κρουαζιέρας θα καλωσορίσει μέχρι το 2021 το Ντουμπάι, σύμφωνα με τον Dubai Cruise Tourism και όσα ανακοίνωσε στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Dubai International Boat Show που πραγματοποιείται στο εμιράτο από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου.

Οι επισκέπτες του Dubai International Boat Show θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια σειρά από εντυπωσιακά σκάφη, συμπεριλαμβανομένου και ενός από τα μεγαλύτερα γιοτ στην αγορά ναύλωσης, το 86 μέτρων Chakra από τον Scheepswerf Gebr. V, ένα από τα πιο περιζήτητα σκάφη στον κόσμο, το Serenity 72 μέτρων από τον κορυφαίο κατασκευαστή Austal, σκάφη Ferretti Yachts, Riva και Pirelli.

Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι του Ντουμπάι έχει προσελκύσει 845 εταιρείες και εμπορικά σήματα από 61 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και νέων χωρών που συμμετέχουν όπως Λευκορωσία, Τζιμπουτί, Ινδονησία και Σκωτία.

“Η θέση του Ντουμπάι ως πρωτεύουσας της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας αντανακλάται στη συνεχιζόμενη επιτυχία του Dubai International Boat Show”, δηλώνει ο Saeed Hareb, γενικός γραμματέας του Αθλητικού Συμβουλίου του Ντουμπάι και ανώτερος σύμβουλος του Ναυτικού Σαλονιού.