Στις 2 Ιουνίου, απογειώθηκε από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών η πρώτη πτήση της OmanAir -εθνικός μεταφορέας του σουλτανάτου του Ομάν- Αθήνα-Μουσκάτ που σηματοδοτεί τη νέα καθημερινή διαδρομή μεταξύ Ελλάδας και Ομάν.

Με χρόνο πτήσης περίπου έξι ωρών, η πτήση WY194 αναχώρησε από την Αθήνα στις 00.20, φτάνοντας στο βραβευμένο νέο τερματικό σταθμό στο Διεθνές Αεροδρόμιο Mουσκάτ στις 06.35 την ίδια μέρα.
Επισημαίνεται ότι η πτήση διεξάγεται όλο το χρόνο με Boeing 737/800 διαθέτοντας 12 Business Class θέσεις και 150 οικονομικής.

Πέραν της αναψυχής η νέα υπηρεσία προσφέρει επίσης απρόσκοπτες συνδέσεις μέσω του κόμβου της OmanAir, του Διεθνούς Αεροδρομίου Mουσκάτ, προς τους προορισμούς του μεταφορέα ανά τον κόσμο. Υπογραμμίζεται ότι η εναρκτήρια πτήση από την πρωτεύουσα του Μουσκάτ προς την Αθήνα, WY 193, αναχώρησε την 1η Ιουνίου με τον Επίτιμο Πρόξενο της Ελλάδας στο σουλτανάτο του Ομάν, Δρ. Ηλία Νικολακόπουλο να συνοδεύει την αντιπροσωπεία της Oman Air, υπό την ηγεσία του Ανώτερου Αντιπροέδρου Διεθνών Πωλήσεων κ. Laurent Recoura.
«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι και χαρούμενοι που προσθέτουμε την Αθήνα στο δίκτυό μας, καθώς η δεύτερη νέα γραμμή ξεκίνησε το 2019». δήλωσε ο Abdulaziz Al Raisi, Διευθύνων Σύμβουλος της OmanAir.