Από εχθές οι επισκέπτες της Viking ξεκίνησαν το ταξίδι τους με το νέο δρομολόγιο Ultimate World Cruise, ένα ταξίδι 245 ημερών που καλύπτει έξι ηπείρους, 51 χώρες και 111 λιμάνια.

Το Viking Sun®, ξεκίνησε από το Λονδίνο τη μεγαλύτερη σε διάρκεια κρουαζιέρα με 930 επισκέπτες, τους οποίους θα ξεναγήσει σε μερικές από τις πιο θρυλικές πόλεις του κόσμου, τα αξιοθέατα και τους μοναδικούς προορισμούς, πριν επιστρέψει στο Λονδίνο το Μάιο του 2020.

Στην αρχή αυτού του ταξιδιού, η Viking θα προσπαθήσει να θέσει το GUINNESS WORLD RECORD για τη “μακρύτερη επιβατική κρουαζιέρα”.

Με την επιστροφή του Viking Sun στο Λονδίνο το επόμενο έτος, ένας επίσημος GUINNESS WORLD RECORD Adjudicator θα επιβεβαιώσει την επιτυχή απόπειρα του ταξιδιού και την κατάληψη του ρεκόρ.

Που θα ταξιδέψει το Viking Sun

Οι επισκέπτες θα εξερευνήσουν τη Σκανδιναβία, την Καραϊβική και τους προορισμούς σε όλη τη Νότια Αμερική, προτού επισκεφθούν τα απομακρυσμένα τροπικά νησιά του Νοτίου Ειρηνικού. Το Viking Sun θα συνεχίσει το ταξίδι του κατά μήκος της ακτής της Αυστραλίας και της Ασίας πριν επιστρέψει στη Μεσόγειο και την Ευρώπη.