Σύνταξη: tourismtoday.gr

Μετά από ένα διάλειμμα λόγω της πανδημία, η China Airlines επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Βιέννης.
Από χθες Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, η εθνική αεροπορική εταιρεία της Ταϊβάν θα προσφέρει και πάλι τακτικές πτήσεις προς την Αυστρία και θα συνδέει τη Βιέννη με την Ταϊπέι.

Η αεροπορική εταιρεία θα αναπτύξει ένα Airbus A350 για να προσφέρει τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις σε αυτό το δρομολόγιο, με χρόνο ταξιδιού περίπου δώδεκα ωρών.

Οι πτήσεις προς την Ταϊπέι που εκτελούνται από την εθνική αεροπορική εταιρεία της Ταϊβάν θα αναχωρούν από τη Βιέννη κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Κυριακή.

«Η επανέναρξη της πτητικής σύνδεσης υπογραμμίζει τη σημασία της για τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις και στέλνει ένα ευχάριστο μήνυμα οικονομικής ανάκαμψης από την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού», υπογραμμίζει ο Julian Jäger, Διευθύνων Σύμβουλος του αεροδρομίου της Βιέννης.

Από την πλευρά του ο Vincent Lim, Γενικός Διευθυντής της China Airlines στην Αυστρία, τόνισε ότι στόχος της αεροπορικής εταιρείας είναι να
«αυξηθούν από τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, σε τέσσερις την εβδομάδα από τον Ιανουάριο του 2023.

Θέλουμε να προσφέρουμε πτητικές συνδέσεις σε καθημερινή βάση, ώστε να είμαστε ακόμα πιο ελκυστικοί για επαγγελματίες ταξιδιώτες και παραθεριστές και έτσι να ενισχύσουμε την δεσμούς μεταξύ Ταϊβάν και Αυστρίας».