Σύνταξη: tourismtoday.gr

Για το πρώτο του 9ημερο ταξίδι στη Μεσόγειο αναχώρησε το Norwegian Viva, το ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο της Norwegian Cruise Line (NCL).

Το πλοίο ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι από την Τεργέστη της Ιταλίας, αφού προηγήθηκε το ντεμπούτο του στην Ευρώπη στις 10 Αυγούστου, με προορισμό τη Λισαβόνα.

Οι στάσεις περιλαμβάνουν μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων, το Σαλέρνο, στην ακτή Αμάλφι της Ιταλίας, τις Κάννες κατά μήκος της εκπληκτικής Κυανής Ακτής της Γαλλίας. και την Ίμπιζα της Ισπανίας.

Το Viva θα ταξιδέψει, επίσης, σε ελληνικά νησιά στη διάρκεια του Νοεμβρίου, πριν μεταφερθεί στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο τον Δεκέμβριο για σεζόν στην Καραϊβική, από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024. Τον Μάιο του 2024, το Norwegian Viva θα επιστρέψει στην Ευρώπη.

Το πλοίο έχει μήκος 300μ. και φιλοξενεί 3.219 επιβάτες, 216 περισσότερους από το “αδελφό”, Norwegian Prima.

Η εταιρεία έχει παραγγείλει ακόμα 4 πλοία ίδιας κλάσης στα ιταλικά ναυπηγεία, 3.550 επιβατών, με παράδοση απ’ το 2025 έως το ’28.

Το Norwegian Viva διαθέτει ξεχωριστές εμπειρίες εν πλω, συμπεριλαμβανομένου του Viva Speedway, της πίστας τριών επιπέδων, 11 μοναδικών εστιατορίων και του βιώσιμου κοκτέιλ μπαρ της NCL, Metropolitan Bar.

«Αυτό το καλοκαίρι, οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την Ευρώπη στο νεότερο υπέροχο σκάφος μας, το Norwegian Viva, απολαμβάνοντας τον άρτια εξοπλισμένο ευρύχωρο σχεδιασμό του, τις υψηλές εμπειρίες, τις ποικίλες γαστρονομικές προσφορές και τη χαρακτηριστική φιλοξενία της Norwegian Cruise Line», δήλωσε ο κ. David J. Herrera, πρόεδρος της Norwegian Cruise Line.