Το 5ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  είναι προ των πυλών.  Από την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2016, η καρδιά του Ελληνικού Τουρισμού χτυπά στην Καλαμάτα και στον φιλόξενο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου του ELITE CITY RESORT.

Την ανάγκη για στοχευμένη εκπαίδευση στα ξενοδοχειακά και επισιτιστικά επαγγέλματα, βεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο οι 2.500 και πλέον συμμετοχές κι οι άνω των 100 καταξιωμένων εκπαιδευτών  των προηγουμένων εκπαιδευτικών περιόδων (#1ΣΧΟΛΕΙΟ / #2 ΣΧΟΛΕΙΟ / #3 ΣΧΟΛΕΙΟ  / #4 ΣΧΟΛΕΙΟ).

Η συνεχής τουριστική ανάπτυξη της χώρας, απαιτεί παροχή υψηλών υπηρεσιών στους επισκέπτες μας και άρα διαρκή και εξειδικευμένη εκπαίδευση όλων μας, προκειμένου να επιτευχθούν  τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το “ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ” είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία κι ιδέα – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ και ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ – που προέκυψε όταν άνθρωποι που δραστηριοποιούνται οι ίδιοι στο χώρο του τουρισμού και της εκπαίδευσης, αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες των ανθρώπων του τουρισμού,  αποφάσισαν να αναλάβουν πρωτοβουλίες!

Φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα πρωτοπόρο κι αναγνωρισμένο  εκπαιδευτικό εργαλείο επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, που θα προσφέρει ευέλικτα και ταχύρυθμα  προγράμματα κατάρτισης.

Ημέρες  & ώρες διεξαγωγής του  5ου ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ :

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου               16:15 – 20:15

Τρίτη 1 Νοεμβρίου                         09:15 – 14:00      και         16:00 – 20:15

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου                   09:15 – 14:00

ΧΩΡΟΣ:                                                  Συνεδριακό Κέντρο ξενοδοχείου ELITE CITY RESORT

Δηλώσεις Συμμετοχής:  https://esurvey.gr/answer/166

Είσοδος:    Ελεύθερη (ΔΩΡΕΑΝ)

Web Site:   www.schooloftourism.gr