Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Athens Flying Week, την αεροπορική εβδομάδα της Αθήνας που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Είναι μια εκδήλωση που συνδιοργανώνεται με το Δήμο Αχαρνών, με την αρωγή της Πολεμικής Αεροπορίας και υπό την αιγίδα διαφόρων σημαντικών φορέων όπως του ΕΟΤ, του Δήμου Αθηνών, της  Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, του ΣΕΤΕ και του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Το Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ο ουρανός του Τατοΐου θα γεμίσει από παγκοσμίου φήμης πιλότους που μαγέψουν το κοινό.   Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο «Ελπίδα» για την ενίσχυση του καινούριου του προγράμματος, την δημιουργία της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Τα πληρώματα που θα μας χαρίσουν μοναδικό θέαμα είναι:

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ GLIDER TEAM LUCA BERTOSIO BLUE CIRCE ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ  T – 6A DEMO TEAM VEGA TEAM BREITLING FRANCESCO FORNAB WE FLY TEAM ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ / ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SUPERIOR AIR ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ AEROCLUB ROMANIA