Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η GreenCityTrip θα ξεκινήσει νέα νυχτερινά τουριστικά τρένα από την Ολλανδία σε ευρωπαϊκούς προορισμούς. Τα δρομολόγια αναχωρούν από Άμστερνταμ και Ντέβεντερ για Πράγα και Δρέσδη στις 21 Απριλίου.

Τα εισιτήρια για την πρωτεύουσα της Τσεχίας ξεκινούν από 244 ευρώ και για τη γερμανική πόλη από 274 ευρώ.

Τα GreenCityTrips διαρκούν πέντε ημέρες. Την πρώτη μέρα, έχει αναχώρηση από την Ολλανδία το βράδυ.
Η άφιξη στον προορισμό είναι την δεύτερη μέρα, με το τρένο περιμένει στον προορισμό, έως την αναχώρηση.

  • Το GreenCityTrip περιγράφει την Πράγα ως «μια από τις παλαιότερες και πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης».
    Επέζησε από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με σχεδόν όλα του τα κτίρια ανέπαφα, «έτσι σήμερα μπορείτε να θαυμάσετε αρχιτεκτονικά στυλ από όλες τις εποχές». Η πόλη προσφέρει επίσης φιλόξενα εστιατόρια και έντονη νυχτερινή ζωή.
  • Η Δρέσδη αποκαλείται η «Φλωρεντία στον Έλβα», με όλους τους μπαρόκ πύργους και τους θόλους της για θαυμασμό. «Πολιτισμός και αρχιτεκτονική όπου κι αν κοιτάξεις», λέει η GreenCityTrip.
    Η Δρέσδη έχει πολλά να προσφέρει σε ψώνια, τέχνη και φαγητό. «Υπάρχουν επίσης πολλά να ανακαλύψετε στην περιοχή», με γρήγορο και εύκολο ταξίδι με τον σιδηρόδρομο S-Bahn.

Οι τιμές των εισιτηρίων περιλαμβάνουν τη διαδρομή με το τρένο μετ’ επιστροφής, δύο διανυκτερεύσεις στο τρένο και δύο σε ξενοδοχείο.

Τα τρένα αναχωρούν από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ Αμέρσφοορτ και από την πόλη Ντέβεντερ στην Ολλανδία.