Αν είστε λάτρεις ξανθιάς ή μελαχρινής μπίρας, το ξενοδοχείο DogHouse είναι ιδανικό για την διαμονή σας αν πρόκειται να ταξιδέψετε στην Σκωτία, μιας και στα δωμάτια του θα…ρέει μπίρα

Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στο Άμπερντίνσαϊρ, θα κάνει ντεμπούτο στις αρχές του 2019 και τα 26 δωμάτια του θα είναι εφοδιασμένα με βαρέλια, αντλία και ψύκτη.

Θα το λειτουργήσει ο κατασκευαστής μπίρας της Σκωτίας BrewDog με χρηματοδότηση στο μεγαλύτερο μέρος μέσω crowdfunding και οι επενδυτές ως επιβράβευση θα έχουν προτεραιότητα στην κράτηση.

“Το DogHouse είναι το δώρο μας για τους παθιασμένους οπαδούς μπίρας που επισκέπτονται την ζυθοποιία μας στο Άμπερντίνσαϊρ, τονίζει ο συνιδρυτής της BrewDog, James Watt

Η ιδέα να ανοίξει ένα ξενοδοχείο μπίρας ήταν πάντα ψηλά στους στόχους μας και τώρα είμαστε στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση του”.

Το BrewDog δεν είναι η πρώτη ζυθοποιία που διεισδύει στον κόσμο των ξενοδοχείων. Η Wetherspoon άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο του είδους το 1998 και τώρα διαθέτει πάνω από 50 ξενοδοχεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η BrewDog έχει επίσης ανακοινώσει σχέδια για την κατασκευή ενός παρόμοιου ξενοδοχείου στο Κολόμπους του Οχάιου και πρόσφατα επέκτεινε τις εργασίες παρασκευής ζυθοποιίας με το άνοιγμα του εργοστασίου παραγωγής ζυθοποιίας The Overworks, το οποίο άνοιξε τον Ιανουάριο.