Δεν δέχονται κρατήσεις από ντόπιους ξενοδοχεία στην Φλόριντα με την δικαιολογία ότι τους δημιουργούν προβλήματα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου.

Τρεις στις δέκα φορές οι ντόπιοι δημιουργούν προβλήματα, όταν έρχονται στα ξενοδοχεία μας. Κάθε φορά που υπάρχει ένα πρόβλημα είναι από νόπιους“, υποστηρίζει ο Jeff Webb, ιδιοκτήτης και και γενικός διευθυντής του Hampton Inn & Suites Fort Myers – Colonial Boulevard (της αλυσίδας Hilton Honors), το ξενοδοχείο του οποίου έχει παρόμοια πολιτική.

Ο Jeff Webb, τόνισε ότι μερικές φορές κάνει εξαιρέσεις, όπως για παράδειγμα, με τον τυφώνα Irma που το ξενοδοχείο παρείχε καταφύγιο στους ντόπιους που είχαν μείνει άστεγοι.

Τα ιδιωτικά ξενοδοχεία έχουν την δική τους πολιτική στα θέματα ασφάλειας των επισκπετών και εργαζομένων τους“, δηλώνει για το θέμα ο Lois Croft, από την Ενωση Εστιατορίων-Καταλυμάτων της Φλόριντα.

Οσο για τους ντόπιους, με την αμφιλεγόμενη πολιτική κάποιων ξενοδοχείων της περιοχής, αισθάνονται “σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας”, όπως λένε χαρακτηριστικά.