Ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία αεροδρομίων πρόκειται να ανοίξει στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης έπειτα από τη συμφωνία που έκλεισε μεταξύ της κατασκευαστικής εταιρίας του αεροδρομίου IGA και της βρετανικής εταιρίας διαχείρισης ξενοδοχείων Yotel.

Το ξενοδοχείο θα χωρίζεται σε δύο ζώνες και θα βρίσκεται μέσα στο κεντρικό κτίριο του τερματικού του αεροδρομίου.

Η χωρητικότητα του θα είναι 451 δωμάτια, κατάλληλα για επιχειρηματίες ταξιδιώτες, για ταξιδιώτες αναψυχής, για πληρώματα αεροπορικών εταιρειών και άλλους εργαζόμενους του αεροδρομίου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης εστιατόριο, μπαρ, 24ωρο γυμναστήριο, ευέλικτους χώρους συσκέψεων, κέντρα ευεξίας, αίθριο γεμάτο πράσινο καθώς και αυτόματους πωλήτες.

Ο Hubert Viriot, Διευθύνων Σύμβουλος της YOTEL ανέφερε πως είναι η πρώτη επένδυση της Yotel στην Τουρκία, η οποία έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης και όλο αυτό θα ενισχύσει και τη δημοτικότητα της εταιρίας.

Με τη σειρά του, ο Kadri Samsunlu, Διευθύνων Σύμβουλος της IGA Airport Operation δήλωσε ικανοποιημένος για τη συνεργασία με τη Yotel, η οποία θα συμβάλλει σημαντικά στην προσέγγιση των επιβατών και θα αλλάξει τη δυναμική του αεροδρομίου.

Ενώ έκλεισε λέγοντας πως τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου έχουν προγραμματιστεί για τις 29 Οκτωβρίου του 2018 και πως αναμένουν να δείξουν στον κόσμο τι σημαίνει πραγματικά φιλοξενία.