Σύνταξη: tourismtoday.gr

Οι κρατήσεις του Royal Caribbean Group τις πρώτες πέντε εβδομάδες του έτους ήταν οι καλύτερες στην ιστορία της εταιρείας.
Η μητρική εταιρεία των Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Silversea Cruises και TUI Cruises, εξέδωσε την αισιόδοξη ανασκόπηση απόδοσης κρουαζιέρας σε ενημέρωση και καθοδήγηση για το 2024.

Και τα τέσσερα τρίμηνα του 2024 σε όλες τις επωνυμίες έχουν κρατηθεί νωρίτερα από την ίδια περίοδο πέρυσι, τόσο σε ποσοστό όσο και σε όγκο.

Οι κρατήσεις ήταν «σημαντικά υψηλότερες» από ό,τι κατά την ίδια περίοδο πέρυσι, με το δεύτερο εξάμηνο του έτους να αυξάνεται περισσότερο από το πρώτο εξάμηνο, ανέφερε ο όμιλος κρουαζιέρας.

«Η εταιρεία συνεχίζει να είναι πολύ ενθαρρυντική σχετικά με το περιβάλλον ζήτησης και τιμών για το 2024», δήλωσε η Royal Caribbean.
Η περίοδος έχει «ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες της εταιρείας, με τις πρώτες πέντε εβδομάδες του έτους να έχουν ως αποτέλεσμα τις καλύτερες εβδομάδες κρατήσεων κυμάτων στην ιστορία της εταιρείας» από την πιο πρόσφατη ενημέρωση μόλις πριν από τρεις εβδομάδες.

Ο όμιλος πρόσθεσε ότι «οι καταναλωτικές δαπάνες για αγορές στο πλοίο συνεχίζουν να υπερβαίνουν τα προηγούμενα έτη, λόγω της μεγαλύτερης συμμετοχής σε υψηλότερες τιμές, υποδεικνύοντας την ποιότητα και την υγιή μελλοντική ζήτηση».