Σύνταξη: tourismtoday.gr

Με την πλατφόρμα MICE την Event Experiences Guides η Hyatt Hotels βοηθά με έναν νέο τρόπο τους προγραμματιστές εκδηλώσεων να βρουν πόρους όπως μενού, πρακτικές βιωσιμότητας, εμπειρίες ευεξίας, χώρους εκδηλώσεων και πολλά άλλα.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα προσφέρει πόρους σχεδιασμού για συγκεκριμένους χώρους,  πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, πόρους για βασικές ανάγκες, όπως γραφήματα χωρητικότητας και κατόψεις χώρων εκδηλώσεων, επιμελημένα μενού τροφίμων και ποτών, ενημερωτικά δελτία βιωσιμότητας ειδικά για ξενοδοχεία και επιλογές εμπειρίας που εξοικονομούν χρόνο.

Ο οδηγός θα είναι διαθέσιμος αρχικά σε επιλεγμένα ακίνητα των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων όλων των ακινήτων Grand Hyatt, Hyatt Regency, Andaz, Park Hyatt, Thompson Hotels και Hyatt Centric.

Τον Ιούλιο του 2023 η Event Experiences Guides θα κυκλοφορήσει για τις ιδιοκτησίες JdV by Hyatt, Destination by Hyatt, Alila και The Unbound Collection by Hyatt στα ξενοδοχεία.

Στα άλλα ξενοδοχεία στην Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τις περιοχές της Ασίας-Ειρηνικού η νέα πλατφόρμα θα κυκλοφορήσεις μέχρι το τέλος του έτους.
Οι ιδιοκτησίες Hyatt Place και Hyatt House θα ενταχθούν το 2024.

Οι υπεύθυνοι σχεδιασμού εκδηλώσεων θα πρέπει να απευθυνθούν στην ομάδα εκδηλώσεων μιας συγκεκριμένης ιδιοκτησίας για να αποκτήσουν πρόσβαση στους νέους οδηγούς.