Oι αμερικανοί αερομεταφορείς έχουν αρχίσει να προσφέρουν μπόνους μίλια με συχνές πτήσεις για να αυξήσουν τη ζήτηση ταξιδιού.

Η JetBlue ανακοίνωσε ότι τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης TrueBlue μπορούν να κερδίσουν διπλάσιους πόντους για όλα τα ταξίδια που έχουν κλείσει έως τις 15 Ιουνίου. Οι πόντοι θα διπλασιαστούν σε όλους τους ναύλους και το μπόνους θα απονεμηθεί ακόμη και για κρατήσεις διακοπών. Οι ταξιδιώτες πρέπει να δώσουν τον αριθμό TrueBlue κατά τη στιγμή της κράτησης.

Ομοίως, οι πελάτες της Southwest που εγγράφονται σε μια νέα προσφορά θα κερδίσουν διπλάσιους πόντους Rapid Reward για όλες τις πτήσεις που έχουν κάνει κράτηση έως τις 31 Αυγούστου.

Η American, εν τω μεταξύ, βρίσκεται στη μέση μιας επταήμερης προσφοράς που προσφέρει στα μέλη του προγράμματος AAdvantage 500 πόντους μπόνους για κάθε πτήση που ολοκληρώνεται από 1 Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου. Οι πελάτες πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά στον αμερικανικό ιστότοπο και στη συνέχεια, να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις έως τις 18 Μαΐου.