Λάτρεις των ταξιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο φαίνεται πως είναι οι Αμερικανοί, αφού αξιολογούν θετικότερα τις υπηρεσίες διαμονής και εστίασης, από πολλές εθνικότητες τουριστών, σύμφωνα με τη νέα έρευνα του TripAdvisor.

Η δημοφιλής ιστοσελίδα υπολόγισε τουλάχιστον 400 αξιολογήσεις από κάθε αγορά τουριστών, το χρονικό διάστημα από 1 Απριλίου 2018 έως και 31 Μαρτίου 2019.

Οι επισκέπτες από τις ΗΠΑ βαθμολόγησαν με 4,3 αστέρια κατά μέσο όρο τα εστιατόρια στο Ηνωμένο Βασίλειο και με 4,29 αστέρια στα 5 τα ξενοδοχεία.

Ωστόσο, αν και συνολικά οι Αμερικανοί επικρατούν στις συνολικές μετρήσεις, οι Λιθουανοί αγαπούν τη βρετανική γαστρονομία αξιολογώντας τη με 4,57 αστέρια. Αντιθέτως, οι ταξιδιώτες από το Κουβέιτ, αξιολογούν την βρετανική κουζίνα αρνητικά με 3,82 αστέρια στα πέντε.

Όσον αφορά τις δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι Λιβανέζοι εκτιμούν την ταξιδιωτική τους εμπειρία στη Βρετανία με 4,66 αστέρια, σε αντίθεση με τους Ιάπωνες, που παρότι είναι οι περισσότερο δυσαρεστημένοι, βαθμολόγησαν τον τομέα με 4,17 αστέρια.