Η Google ξεκίνησε μια νέα λειτουργία αυτήν την εβδομάδα στο google.com/travel, η οποία θα διευκολύνει τους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση ξενοδοχείων και να ανακαλύψουν προορισμούς, προσαρμοσμένους στις ατομικές προτιμήσεις.
Όταν ψάχνουν για ένα ξενοδοχείο στο Google, οι ταξιδιώτες μπορούν τώρα να κάνουν κλικ στο “Πού να μείνω” για να πάρετε μια ιδέα από διαφορετικές γειτονιές και το μέσο κόστος των ξενοδοχείων εκεί. Οι ταξιδιώτες επιλέγουν ποιες περιοχές ενδιαφέρονται για μια λίστα με ξενοδοχεία στις προτιμώμενες τοποθεσίες τους.

Τα αποτελέσματα του ξενοδοχείου γίνονται όλο και πιο εξατομικευμένα. Η Google θα θυμάται αν έχετε μείνει σε μια ιδιότητα παρόμοια με αυτή που ψάχνετε. Έτσι, αν αγαπούσατε αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο, η Google θα συστήσει παρόμοιες επιλογές στη νέα πόλη. Και αν έχετε ψάξει για ένα συγκεκριμένο ορόσημο, η πλατφόρμα αναζήτησης θα προτείνει ξενοδοχεία κοντά. Αυτά τα εξατομικευμένα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο σε εσάς και μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας για να τις απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή.
Η Google υπόσχεται διαφάνεια στην τιμολόγηση, δείχνοντας ακριβώς πόσο θα πληρώσετε σε τέλη και φόρους σε θέρετρα ανά διανυκτέρευση ή συνολική τιμή για την διαμονή σας.