Οι κορυφαίοι Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες, Thomas Cook, DER Touristik και Alltours, έχουν ανοίξει μεγάλα τμήματα των καλοκαιρινών προγραμμάτων τους για τις κρατήσεις του 2019.

Ο Thomas Cook ήταν ο πρώτος που κυκλοφόρησε στην αγορά την περασμένη εβδομάδα, με πακέτα και προσφορές μόνο για ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων ποικίλων εκπτώσεων στις πρώιμες κρατήσεις, για σημαντικούς προορισμούς από Thomas Cook Signature, Thomas Cook Signature Finest Selection, Neckermann Reisen και Oger Tours.

Οι κρατήσεις ξεκίνησαν σε 25 προορισμούς μεταξύ των οποίων η Κρήτη, η Κως, η Ρόδος, η Μαγιόρκα, η Τενερίφη, η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Τυνησία, η Αίγυπτος και η τουρκική Ριβιέρα.

Περισσότεροι από 6.500 ξενοδοχεία και διαμερίσματα διατίθενται επίσης σε ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Πολωνία και η Βόρεια Ιταλία.

Επιπλέον, πωλούνται περισσότεροι από 50 προορισμοί που αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος μακρινών αποστάσεων, όπως η Καραϊβική (Κούβα, Μεξικό, Δομινικανή Δημοκρατία), η Νοτιοανατολική Ασία (Ταϊλάνδη, Ινδονησία), ο Ινδικός Ωκεανός (Μαλδίβες, Μαυρίκιος , Σεϋχέλλες), το Ντουμπάι, η Νότια Αφρική και η Ναμίμπια.

Η Alltours έχει περισσότερα από 1.500 ξενοδοχεία διαθέσιμα για κρατήσεις και τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Τουρκία, την Κούβα και την Ταϊλάνδη. Ο ταξιδιωτικός οργανισμός αναμένεται να διαθέσει όλο το καλοκαίρι του 2019 πρόγραμμα μέχρι τα τέλη Αυγούστου, συμπεριλαμβανομένων και των δικών του 34 ξενοδοχείων Allsun.

Το DER Touristik, με τα κύρια εμπορικά σήματα διακοπών ITS και Jahn Reisen άνοιξε 1.000 προϊόντα για κρατήσεις, συμπεριλαμβανομένων βασικών προορισμών όπως η Ελλάδα, η Αίγυπτος, η Βουλγαρία, η Γερμανία, τα Κανάρια Νησιά, η Μαγιόρκα, η Αυστρία, η Τυνησία, η Τουρκία και η Κύπρος.