Η CLIA UK and Ireland παρουσίασε δύο νέες πρωτοβουλίες για πράκτορες στο ετήσιο συνέδριό της στο Σαουθάμπτον. Οι πρωτοβουλίες ανακοινώθηκαν σε 550 αντιπροσώπους από όλο τον κλάδο του εμπορίου και της κρουαζιέρας, και εμπνεύστηκαν από το θέμα #LoveCruise του συνεδρίου.

Ο ιστότοπος της CLIA θα επεκταθεί για να προσθέσει μια ενότητα «love cruise». Θα προσφέρει μια πρακτική λίστα ελέγχου των τρόπων με τους οποίους οι πράκτορες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συμμετοχή τους στο CLIA.

Η ενότητα στοχεύει να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει, εξηγώντας πώς το εμπόριο μπορεί να αναπτύξει γνώσεις κρουαζιέρας και να αυξήσει τις πωλήσεις. Το περιεχόμενο θα απευθύνεται τόσο σε έμπειρους όσο και σε νεοφερμένους πράκτορες.

Ο ιστότοπος θα περιλαμβάνει επίσης μια ειδική ενότητα για τη βιωσιμότητα, αντικατοπτρίζοντας την πρόσφατα ανακοινωθείσα φιλοδοξία της βιομηχανίας κρουαζιέρας να επιτύχει παγκόσμια κρουαζιέρα με μηδενικό άνθρακα έως το 2050.

Σύντομα θα ανακοινωθεί μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων LoveCruise, τα οποία θα είναι δωρεάν για τα μέλη της CLIA και θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Τα διαδικτυακά σεμινάρια θα επικεντρωθούν σε μια σειρά θεματικών τομέων που αποσκοπούν στην ενημέρωση και ενημέρωση των πρακτόρων για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα. Οι πρωτοβουλίες ξεκίνησαν από τον Andy Harmer, διευθύνοντα σύμβουλο της CLIA για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.