Για κάποιους, η κρουαζιέρα είναι ένας οικονομικός τρόπος να δεις τον κόσμο, για άλλους πάλι αποτελεί την απόλυτη οικογενειακή απόδραση. Όσοι συμφωνούν με τη δεύτερη άποψη σίγουρα θα βρουν τις κάτωθι θεματικές προτάσεις κρουαζιέρας εξαιρετικά ενδιαφέροντες.

Είτε πρόκειται για κρουαζιέρα σε ποτάμι στο Ηνωμένο Βασίλειο με θέμα το Χάρι Πότερ είτε μια κρουαζιέρα περιπέτειας Star Wars στη θάλασσα, οι κρουαζιέρες με θέμα αποτελούν την τελευταία τάση για τις οικογένειες και τους ταξιδιώτες διαφορετικών ηλικιών που ενδιαφέρονται να κρατήσουν ζωντανό το εν πλω ενδιαφέρων των μικρής ηλικίας επιβατών.

  1. Κρουαζιέρα Cartoon
    Η κρουαζιέρα με το πολύχρωμο πλοίο Cartoon Network Wave, είναι το απόλυτο hit για όσους είναι λάτρεις των cartoons καθώς περιλαμβάνει 11 καταστρώματα, ένα μπάρμπεκιου Jonny Bravo και μπορεί να φιλοξενήσει 2.000 άτομα
  2. Εμπειρεία Star Wars στη θάλασσα
    Εάν θέλετε να ταξιδέψετε σε έναν γαλαξία πολύ μακριά, τότε αυτό είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Η Disney Cruise Line αποκάλυψε ότι επεκτείνει το δημοφιλές Star Wars στις θαλάσσιες κρουαζιέρες μέχρι το 2019. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν θεματικά δείπνα, να συναντήσουν χαρακτήρες από τη δημοφιλή ταιναία και να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικές εκδηλώσεις Jedi.
  3. Κρουαζιέρα Superhero
    Αν είστε λάτρης των comics Marvel, τότε η μέρα Marvel στη θάλασσα από τη Disney είναι βέβαιο ότι θα σας ενθουσιάσει. Η ψυχαγωγία περιλαμβάνει ειδικά φαγητά, show στο κατάστρωμα, εμπορεύματα και τη μεγαλύτερη συλλογή χαρακτήρων Marvel που συναρμολογήθηκαν ποτέ σε ένα κρουαζιερόπλοιο.
  4. Η κρουαζιέρα ποταμών Χάρι Πότερ
    Για τους λάτρεις του Χόγκουαρτς, η συγκεκριμένη κρουαζιέρα αποτελεί ένα όνειρο. Διαρκεί έξι ημέρες, είναι σε ποτάμι και διασχίζει το Ηνωμένο Βασίλειο, επιτρέποντας στους φαν του ήρωα να επισκεφτούν τις τοποθεσίες κινηματογράφησης του Χάρι Πότερ, συμπεριλαμβανομένου του 4 Privet Drive και της Great Hall.