Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια

Η Σάντα Μόνικα είναι το ορόσημο της Καλιφόρνια, καθώς μιλάμε για μια τεράστια αμμώδη παραλία, για την οποία μπορεί να υπερηφανεύεται.

Δε διαθέτει μόνο μια πεντακάθαρη θάλασσα, αλλά και πάρκα, κατάλληλο χώρο για πικ-νικ, ποδηλατόδρομους και την πολυφημισμένη προβλήτα.

Σάουθ Μπιτς, Φλόριντα

Ανάμεσα στον κόλπο Biscayne και τον Ατλαντικό Ωκεανό, το South Beach είναι ο κατάλληλος χώρος για να κάνεις την ηλιοθεραπεία και τις βουτιές σου.

Δεν θα χρειαστεί να περπατήσετε πολύ για να ζήσετε τη νυχτερινή ζωή του Miami Beach.

Όσιαν ΣίτιΜέρυλαντ

Το Όσιαν Σίτι στο Μέρυλαντ είναι μια κατεξοχήν “οικογενειακή πόλη”, καθώς είναι διατεθειμένη να προσφέρει μια πολύ όμορφη παραλία και ένα πολύ ήσυχο περιβάλλον.

Πάναμα Σίτι Μπιτς, Φλόριντα

Λευκές αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά συναντιούνται άψογα κατά μήκος του Κόλπου του Μεξικού στην παραλία του Παναμά, στη Φλόριντα.

Η παραθαλάσσια πόλη είναι ένα καυτό σημείο για ψάρεμα και πεζοπορία δίπλα στη θάλασσα.

Κοάλα Μπιτς, Χαβάη

Αυτή η γραφική παραλία με λευκή άμμο στην ακτή Κοάλα της Χαβάης ενισχύεται από τους φοβερούς φοίνικες και τα καταγάλανα νερά.

ΝτρίφτγουντΤζόρτζια

Η φωτογενής Παραλία Ντρίφτγουντ στο νησί Τζέκιλ της Τζόρτζια παίρνει το όνομά της από τα πολυάριθμα κομμάτια δένδρων που ευθυγραμμίζουν την ακτή της.

Βιρτζίνια Μπιτς, Βιρτζίνια

Παρόμοια με το Όσιαν Σίτι, το Βιρτζίνια Μπιτς είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους τουρίστες, λόγω της αστρικής θέας που διαθέτει με το που δύσει ο ήλιος και του πεζόδρομου μήκους τριών μίλιων

Κούπερς Μπιτς, Νέα Υόρκη

Το Κούπερς Μπιτς στο Σαουθάμπτον είναι το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε απο τη φασαρία και το καυσαέριο της Νέας Υόρκης.

Όρεντζ Μπιτς, Αλαμπάμα

Το Όρεντζ Μπιτς της Αλαμπάμα είναι ένα στολίδι της ακτής του Κόλπου και ένας κορυφαίος προορισμός για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.

Χάντιγκτον Στέιτ Μπιτς, Καλιφόρνια

Οι επισκέπτες στην παραλία Χάντιγκτον Στέιτ μπορούν να πάρουν τις παρεές τους για ένα μοναδικό και ανταγωνιστικό παιχνίδι μπιτς βόλλεϋ ή ανάβοντας φωτιά να θαυμάσουν το πολύχρωμο ηλιοβασίλεμα.