Τους καλύτερους προορισμούς για τα ταξίδια των Κορεατών το πρώτο εξάμηνο του 2024 όπου υπάρχει καλή σχέση ποιότητας τιμής αποκάλυψε η πλατφόρμα Tourvis.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ιαπωνία για το 2024, αντιπροσωπεύοντας το 42% όλων των κρατήσεων από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο.

Ακολούθησαν το Βιετνάμ με 9%, οι ΗΠΑ με 8%, η Ταϊλάνδη με 6% και το Γκουάμ με 4%. Υπήρχε ελάχιστη απόκλιση στα αποτελέσματα ανά πόλη, αλλά υπήρχε μια μικρή απόκλιση στις πιο δυνατές περιοχές ανάλογα με τον μήνα.

Παράλληλα, υψηλή ταξιδιωτική κίνηση υπάρχει το Μάιο και τον Ιούνιο για το Κανκούν και τη Χονολουλού, λόγω των μεγάλων ταξιδιών της Χρυσής Εβδομάδας.

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, η Φουκουόκα, το Τόκιο, η Οσάκα και η Γιουφουίν ήταν όλες στην πρώτη πεντάδα, αντιπροσωπεύοντας το 31% όλων των κρατήσεων.

Επιπλέον, ευρωπαϊκές πόλεις όπως η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, καθώς και προορισμοί διακοπών όπως το Μπαλί και το Γκουάμ, σημείωσαν αύξηση 7-10% στις κρατήσεις από μήνα σε μήνα. Με δύο μεγάλες διακοπές τον Μάιο που επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να πάρουν έως και πέντε ημέρες άδεια εάν χρησιμοποιούν δύο ημέρες διακοπών και ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο τον Ιούνιο, πολλοί άνθρωποι σχεδιάζουν μακρινά ταξίδια, συμπεριλαμβανομένων μήνα του μέλιτος και νωρίς καλοκαιρινές διακοπές.