Tην επανασύνδεση με την οικογένεια αναφέρουν ως το σημαντικότερο πλεονέκτημα των οικογενειακών διακοπών επτά στους δέκα ταξιδιώτες από τα Εμιράτα.

  • Το 23% των ερωτηθέντων ηλικίας 18-29 θέτουν την «αποσύνδεση από την τεχνολογία» στην κορυφή των προτεραιοτήτων των οικογενειακών διακοπών τους.
  • Το 68% αναφέρει ότι οι πολλές ώρες εργασίας είναι το βασικό εμπόδιο στη δημιουργία ειδικών και ουσιαστικών οικογενειακών στιγμών.

Το 91% των γονέων αποδίδουν ίσα ή αυξημένα επίπεδα ικανοποίησης από την ποιότητα του χρόνου που περνούν με τα παιδιά τους στις οικογενειακές διακοπές.

Οι νεότερες οικογένειες, αποδίδουν ως προτεραιότητα στις οικογενειακές διακοπές την «αποτοξίνωση» από την τεχνολογία με ποσοστό 23%. Αυτό αφορά τους γονείς ηλικίας 19-29 ετών.

Ακολουθούν οι αυξημένες ώρες εργασίας (68%) και ο χρόνος που αφιερώνεται στην τεχνολογία και τα κοινωνικά μέσα (38%).

Όλα αυτά τους εμποδίζουν σημαντικά από τη δημιουργία σημαντικών οικογενειακών στιγμών στην καθημερινή ζωή.

Οι προορισμοί της Disney προσφέρουν στις οικογένειες την ευκαιρία να συνδεθούν μεταξύ τους με θετικούς τρόπους, δημιουργώντας αναμνήσεις.

Παράλληλα τους ενθαρρύνουν να ξανασκεφτούν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν την τεχνολογία για να εμπλουτίσουν τις οικογενειακές εμπειρίες.

Γενεές οικογενειών επισκέπτονται μαζί τους τους προορισμούς της Disney για να ζήσουν, στην πραγματικότητα, ιστορίες που έχουν αγαπήσει από την παιδική ηλικία.

Οι μεγαλύτεροι μεταδίδουν τη μαγεία των διαχρονικών ιστοριών της Disney στους νεότερους συγγενείς.

Τους μεταφέρουν σε εικονικά σύμπαντα όπως τα Star Wars και τους επιτρέπουν να συναντήσουν τους παιδικούς τους ήρωες, όπως ο Mickey Mouse.