• Το ταξίδι προς Μπουένος Άιρες (Αργεντινή), Μοντεβιδέο (Ουρουγουάη), Βοστόνη (Η.Π.Α.), Μπανγκαλόρ (Ινδία) και Οσάκα (Ιαπωνία) γίνεται σε συνθήκες απόλυτης άνεσης
  • Στο τέλος της χειμερινής περιόδου (Μάρτιος 2016), 30 Boeing 777 εξοπλισμένα με τις νέες καμπίνες της Air France θα εξυπηρετούν 28 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της Air France βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, με την εταιρεία να ανεβάζει τον αριθμό των προορισμών μεγάλων αποστάσεων που εξυπηρετούνται από τα αεροσκάφη με τις ανανεωμένες καμπίνες. Ήδη, πέντε νέα δρομολόγια με αναχώρηση από το Παρίσι Charles de Gaulle εντάχθηκαν στο πρόγραμμα.

Οι επιβάτες μπορούν τώρα να απολαύσουν την απόλυτη άνεση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους προς το Μπουένος Άιρες, Μοντεβιδέο, Βοστόνη, Μπανγκαλόρ και Οσάκα. Οι νέες, εξαιρετικές αυτές καμπίνες είναι διαθέσιμες σε συγκεκριμένες πτήσεις που εκτελούνται από αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης οι νέες θέσεις της Business Class με τη μορφή ατομικής σουίτας, «αγκαλιάζουν» τον επιβάτη, ενώ οι θέσεις στην Premium Economy και Οικονομική έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως. Μπορείτε να ανακαλύψετε αυτό το νέο τρόπο ταξιδιού, πριν ακόμη από την επιβίβαση, στο best.airfrance.com.

Χάρη στην σταδιακή αυτή εισαγωγή των νέων καμπινών στα Boeing 777, στο στόλο της Air France μεγάλων αποστάσεων, η εταιρία θα έχει στο τέλος της χειμερινής περιόδου (Μάρτιος 2016) συνολικά 30 αεροσκάφη που θα εξυπηρετούν 28 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

  • Ο κόμβος της Air France στο Παρίσι Charles de Gaulle*
  • Στη Βόρεια Αμερική: Βοστόνη, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη*, Τορόντο, Ουάσινγκτον*
  • Στη Νότια Αμερική: Μπουένος Άιρες, Μοντεβιδέο, Παναμάς, Σάο Πάολο*
  • Στην Αφρική: Αμπιτζάν*, Μπανγκούι, Ντουάλα, Γιοχάνεσμπουργκ*, Λιμπρεβίλ*, Μαλάμπο, Γιαουντέ*
  • Στη Μέση Ανατολή: Βηρυτός*, Ντουμπάι*
  • Στην Ινδία: Μπανγκαλόρ
  • Στην Ασία: Πεκίνο*, Guangzhou, το Χονγκ Κονγκ*, Τζακάρτα*, Οσάκα, Σαγκάη*, Σιγκαπούρη*, Τόκιο (αεροδρόμια Χανέντα* και Ναρίτα),

* οι νέες σουίτες La Première είναι επίσης διαθέσιμες σε αυτούς τους προορισμούς κατά τη χειμερινή περίοδο.

Η Air France  “Η Πιο βελτιωμένη Αεροπορική Εταιρεία του Κόσμου» το 2015

Τον Ιούνιο του 2014 η Air France παρουσίασε το πρώτο της Boeing 777 που ήταν εξοπλισμένο με τις νέες καμπίνες μεγάλων αποστάσεων. Ένα χρόνο αργότερα, η εταιρεία έχει καρπωθεί τα οφέλη των προσπαθειών της και έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο σε ότι αφορά στην ικανοποίηση των επιβατών της. Τον Ιούνιο του 2015 η Air France έλαβε δύο βραβεία από την Skytrax: Το βραβείο για την Πιο Βελτιωμένη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο και, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το βραβείο για το Καλύτερο Φαγητό σε Lounge Πρώτης Θέσης Αεροπορικής Εταιρείας. Τα βραβεία αυτά  απονεμήθηκαν στην εταιρεία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των World Airline Awards, για τα οποία η Skytrax βαθμολογεί και κατατάσσει τις αεροπορικές. Η κατάταξη αυτή αποτελεί  αναφορά στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών. Και τα δύο βραβεία που απονεμήθηκαν στην Air France είναι το αποτέλεσμα μιας έρευνας που πραγματοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο και στην οποία συμμετείχαν περίπου 19 εκατομμύρια επιβάτες.