Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού τονώνουν την καλοκαιρινή ανάπτυξη της Accor

Η Accor σημείωσε ανοδική πορεία την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνωτου Παρισιού καθώς ο γαλλικός ξενοδοχειακός όμιλος ανέφερε αύξηση 12% στα έσοδα του καλοκαιριού στα 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η αύξηση για τους τρεις μήνες έως τον Σεπτέμβριο οφείλεται σε άνοδο 18% από έτος σε έτος από το τμήμα πολυτελείας και lifestyle του ομίλου.

Η βασική μέτρηση των εσόδων ανά διαθέσιμο δωμάτιο (επισκευή) αυξήθηκε κατά 5,3% από έτος σε έτος.

Η εταιρεία αναμένει ότι τα κέρδη για το έτος θα ξεπεράσουν τα 1,1 δισ. ευρώ ως αποτέλεσμα.

Η Accor άνοιξε 47 ξενοδοχεία που αντιπροσωπεύουν 8.000 δωμάτια το τρίμηνο για να δώσει συνολικά 5.638 ακίνητα με έναν αγωγό για άλλα 1.380.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες προκάλεσαν ισχυρή ανάπτυξη στο Παρίσι. Ο βραχίονας της Accor στο Ηνωμένο Βασίλειο σημείωσε «ελαφρώς θετική» ανάπτυξη σε σχέση με τα προηγούμενα τρίμηνα, με παρόμοιες επιδόσεις μεταξύ Λονδίνου και επαρχιών.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Sebastien Bazin δήλωσε: «Για άλλη μια φορά αυτό το τρίμηνο, ο όμιλος σημείωσε σταθερή αύξηση πωλήσεων, σύμφωνα με τους στόχους του.

«Αυτή η καλή απόδοση οφείλεται κυρίως στον δυναμισμό των εμπορικών σημάτων πολυτελείας και του τρόπου ζωής μας, στη διαρκή ανάπτυξη σε περιοχές με υψηλές δυνατότητες και στη θετική επίδραση στη Γαλλία των Ολυμπιακών Αγώνων, για τους οποίους η Accor ήταν ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες.

«Συνεχίζοντας να συνδυάζουμε λειτουργική ευελιξία, ποιότητα εκτέλεσης και οικονομική πειθαρχία, είμαστε πεπεισμένοι για την ικανότητά μας να εδραιώσουμε τη σταθερότητα του επιχειρηματικού μας μοντέλου μακροπρόθεσμα και να επιτύχουμε σημαντική ανάπτυξη στα αποτελέσματά μας το 2024».