Εγκρίθηκε η πρόταση συμμετοχής του Δήμου Πάρου στα γυρίσματα της ταινίας “Αεροδρόμιο” του Μιχάλη Μαθιουδάκη. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Πάρο κατά το διάστημα 26-30 Ιουνίου 2020. Η σχετική έγκριση έγινε από την Τουριστική και Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πάρου.

Αναλυτικότερα, ο Δήμος θα καλύψει 14 μονόκλινα και 3 δίκλινα δωμάτια για 5 ημέρες σε κατάλυμα πλησίον του παλιού αεροδρομίου. Ταυτόχρονα θα καλύψει και είκοσι γεύματα ανά ημέρα για πέντε ημέρες. Η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε 6.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Τουριστική προβολή της Πάρου στο Moto in Action

Θετική ήταν επίσης η γνωμοδότηση των δύο επιτροπών, όσον αφορά στην πρόταση για τουριστική προβολή της Πάρου, μέσω της εκπομπής Moto In Action.

Προϋπόθεση είναι η χρήση μηχανής τύπου on/off ή εντούρο, με σκοπό την οπτικοακουστική κάλυψη όλου του νησιού (από τα βουνά μέχρι τις παραλίες).

Οι δαπάνες τις οποίες ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή ανέρχονται συνολικά σε 1.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Με αυτές θα καλυφθεί η ακτοπλοϊκή μετακίνηση τριών ατόμων και δύο οχημάτων για τις διαδρομές της άφιξης και της αναχώρησης.

Επίσης η διαμονή των τριών ατόμων σε δύο δίκλινα δωμάτια με πρωινό για τέσσερις ημέρες, και η σίτιση με δύο γεύματα την ημέρα επίσης για τέσσερις ημέρες.