Αφού ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι δύο πρώτοι καλοκαιρινοί κύκλοι, ο ένας στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και ΔΑΑ (Ιούνιος 2023) και ο άλλος στη Βιβλιοθήκη του Αδριανού (Ιούλιος 2023), τα θεατρικά δρώμενα της ΕΞΑΑΑ οι «Πέτρες Μιλούν» θα ζωντανέψουν εκ νέου από την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και για έντεκα συνολικά εμφανίσεις.


«Οι πέτρες» αρχίζουν και πάλι να «μιλούν», αυτή τη φορά στην Αρχαία Αγορά και για την ακρίβεια, στη Στοά του Αττάλου, σε έναν από τους κορυφαίους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης, μεταδίδοντας στους επισκέπτες της πόλης το κύρος και τη λάμψη της αρχαιοελληνικής γραμματείας.

Οι ακριβείς ημερομηνίες της δράσης στην Αρχαία Αγορά είναι: 8, 9, 10, 15, 16, 17, 22, 23, 29, 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου σε ώρες 11:00-13:00.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του ΕΟΤ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ Α.Ε.