Σύνταξη: tourismtoday.gr

Χιλιάδες πτήσεις της Ryanair μπορούν πλέον να κρατηθούν για επαγγελματίες ταξιδιώτες στην πλατφόρμα της Amadeus.

Η low cost αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι περισσότερες από 3.000 πτήσεις σε περίπου 235 προορισμούς έχουν τεθεί σε λειτουργία για κράτηση.

Ο Dara Brady, διευθυντής μάρκετινγκ και ψηφιακής τεχνολογίας της Ryanair, δήλωσε «ευχαριστημένος» με την εξέλιξη, προσθέτοντας ότι «ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Amadeus τα επόμενα χρόνια, καθώς η Ryanair θα μεταφέρει 225 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως μέχρι το 2026».

Η Ryanair είπε ότι η συνεργασία θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιτύχουν προσιτό κόστος ταξιδιού καθώς οι προσωπικές συναντήσεις γίνονται πιο συχνές.

Ο Jose-Luis Aragon, περιφερειακός αντιπρόεδρος της Amadeus για τη διανομή πτήσεων στην Ευρώπη, δήλωσε ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ryanair επέλεξε να αξιοποιήσει την τεχνολογία της Amadeus για να υποστηρίξει τη στρατηγική διανομής της.

Με την ενσωμάτωση του περιεχομένου της στην πλατφόρμα ταξιδιών Amadeus, οι ταξιδιωτικοί πωλητές και οι εταιρείες θα έχουν μια ευρύτερη επιλογή ταξιδιωτικών επιλογών, ενώ θα επωφελούνται από την ομαλή και απρόσκοπτη ενσωμάτωση στα καθημερινά εργαλεία και τις διαδικασίες τους».