Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η ισπανική ξενοδοχειακή εταιρεία Meliá Hotels International, συνεχίζει να αναπτύσσεται διεθνώς με την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της του πρώτου ξενοδοχείου της στις Σεϋχέλλες.

Αυτό είναι ένα νέο ορόσημο για την εταιρεία με το ντεμπούτο της σε έναν νέο δημοφιλή προορισμό, που προσφέρει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Το Meliá Sea Front Mahe Island θα βρίσκεται στην παραλία στο Mahe, το μεγαλύτερο από τα νησιά των Σεϋχελλών.

Όλα τα βασικά τουριστικά αξιοθέατα απέχουν μόλις λίγα λεπτά οδικώς από το ξενοδοχείο, το οποίο θα έχει επίσης εύκολη πρόσβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Σεϋχελλών και την πρωτεύουσα του Βικτώρια.

Το θέρετρο που στεγάζει το Meliá Sea Front Mahe Island θα αποτελείται από πολλές εγκαταστάσεις, όπως ένα συνεδριακό κέντρο για έως και 300 άτομα, το οποίο είναι ιδανικό για το τμήμα MICE, ένα εμπορικό κέντρο και ένα ιατρικό κέντρο, καθώς και καταλύματα για τους υπαλλήλους του θερέτρου.

Το μελλοντικό Meliá Sea Front Mahe Island Hotel θα προσφέρει 120 δωμάτια, 12 από αυτά σουίτες, επιπλέον όλων των υπηρεσιών και των χαρακτηριστικών του brand Meliá Hotels & Resorts. Με θέα στα όμορφα νερά γύρω από τις Σεϋχέλλες σχεδόν από ολόκληρο το ξενοδοχείο, θα προσφέρει πραγματικά μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

Οι εγκαταστάσεις εστίασης θα περιλαμβάνουν τρία εστιατόρια σε διαφορετικούς χώρους στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένης της εκπληκτικής ταράτσας του.
Θα διαθέτει επίσης μια σειρά από πισίνες και χώρους κήπου που θα είναι ιδανικοί για χαλάρωση, καθώς και χώρους περισσότερο εστιασμένους σε δραστηριότητες ευεξίας, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρως εξοπλισμένου γυμναστηρίου.