Οι Αμερικανοί έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές και η VisitorsCoverage αποκάλυψε ποιες τάσεις θα επικρατήσουν και ποιοι θα είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για το 2023.

Όπως αποκάλυψε το 61% των Αμερικανών ταξιδιωτών θα επισκεφθούν προορισμούς στην Ευρώπη.

Το 61% των ταξιδιωτών έχει προγραμματίσει ταξίδια στην Ευρώπη

Αυτό το καλοκαίρι, η Ευρώπη είναι ο νούμερο ένα προορισμός με Αμερικανούς ταξιδιώτες να κατευθύνονται σε κορυφαίους προορισμούς όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Γαλλία, η Σουηδία, το Βέλγιο και η Αυστρία. Το 18% αυτών των ταξιδιωτών κατευθύνεται προς την Ελβετία, γνωστή για τα βουνά, το τυρί και τη σοκολάτα της.

  • Το 13% των ταξιδιωτών έχει προγραμματίσει ταξίδια στη Βόρεια Αμερική
  • Το 11% αυτών των ταξιδιωτών κάνει ταξίδια για να δει όλα όσα έχει να προσφέρει ο Καναδάς.

Το 11% των ταξιδιωτών έχει προγραμματίσει ταξίδια στην Ασία

Αναμένουμε άνοδο του τουρισμού στην Ινδονησία αυτό το καλοκαίρι, πιθανότατα λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-20 της FIFA 2023, ενός από τα πιο δημοφιλή αθλητικά γεγονότα στον κόσμο.

Το 8% των ταξιδιωτών έχει προγραμματίσει ταξίδια στη Νότια Αμερική

Η Αργεντινή έχει μεγάλη ζήτηση, καθώς οι ταξιδιώτες πιθανότατα ενδιαφέρονται να ζήσουν τα χιονισμένα βουνά της Παταγονίας, παράλληλα με τη ζωντανή ζωή της πόλης στο Μπουένος Άιρες, για να μην αναφέρουμε τη νόστιμη σκηνή του φαγητού της Αργεντινής.

Το 3% των ταξιδιωτών έχει προγραμματίσει ταξίδια στην Αυστραλία και την Ωκεανία

Αυτό το καλοκαίρι, οι ταξιδιώτες ενδιαφέρονται για την Αυστραλία και την Ωκεανία, οι οποίες είναι ιδανικές για εξερεύνηση της φύσης μέσω της θάλασσας και της άγριας ζωής.

Το 3% των ταξιδιωτών έχει προγραμματίσει ταξίδια στην Καραϊβική

Η Καραϊβική είναι ένας βασικός καλοκαιρινός ταξιδιωτικός προορισμός. Με λευκές αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά, η Καραϊβική προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο για διακοπές γεμάτες ηλιοφάνεια.

Το 3% των ταξιδιωτών έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Αφρική

Με το πλούσιο τοπίο της Αφρικής και τις 54 χώρες, οι ταξιδιώτες μπορούν να εξερευνήσουν όλη τη φυσική ομορφιά που έχει να προσφέρει αυτή η ήπειρος αυτό το καλοκαίρι, από σαφάρι μέχρι πεζοπορίες, καταρράκτες και οτιδήποτε ενδιάμεσα.