Έχοντας περιοριστεί και αδυνατώντας να δημιουργήσουν αναμνήσεις διακοπών κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας, οι ταξιδιώτες αγκαλιάζουν το «απόλυτο μεγάλο ταξίδι» φέτος. Η εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean παρουσιάζει προβλέψεις για τις ταξιδιωτικές τάσεις για το 2022.

Επιστροφή στην πόλη: Καθώς πολλοί ταξιδιώτες επέλεξαν να επισκεφθούν τοποθεσίες διακοπών χωρίς συνωστισμό με μεγάλους ανοιχτούς χώρους (ή ακόμα και την απομακρυσμένη ερημιά) κατά τη διάρκεια του 2020/21, η Royal Caribbean προβλέπει μια επιστροφή στη φασαρία,  και τον ενθουσιασμό της πόλης. Το νέο πλοίο της μάρκας κρουαζιέρας, Wonder Of The Seas, που ξεκινά τον Μάρτιο του 2022 και πρόκειται να γίνει το μεγαλύτερο πλοίο στον κόσμο, παρουσιάζει μια νέα κρουαζιέρα στη Δυτική Μεσόγειο 7 Νύχτες, η οποία καλύπτει μερικούς από τους καλύτερους προορισμούς πόλεων της Ευρώπης, όλα σε μία επιτυχία . Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν πολλές διακοπές στην πόλη στο ίδιο ταξίδι, εξερευνώντας τις απολαύσεις της Βαρκελώνης, της Πάλμα ντε Μαγιόρκα, της Μασσαλίας, της Φλωρεντίας, της Πίζας και της Ρώμης.

Celebrate IRL:  H Royal Caribbean αναμένει ότι οι ταξιδιώτες θα θέλουν να διασκεδάσουν και να απολαύσουν ζωντανή ψυχαγωγία, χορό και μουσική κατά τις μελλοντικές διακοπές. Ξεκινώντας το 2023, το νέο πλοίο Odyssey Of The Seas θα περιλαμβάνει μαθήματα χορού hip hop, swing και ballroom από επαγγελματίες εκπαιδευτές, καθώς και πολλούς νέους χώρους νυχτερινής διασκέδασης. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν χορό σάλσα ή να χορέψουν στα νυχτερινά κλαμπ του πλοίου, με  DJ ή να απολαύσουν τις μελωδίες σε ένα πιάνο του Schooner Bar.

Επικά ταξίδια για το 2022: Έχοντας περιοριστεί και αδυνατώντας να δημιουργήσουν αναμνήσεις διακοπών κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας, οι ταξιδιώτες αγκαλιάζουν το «απόλυτο μεγάλο ταξίδι» φέτος – μια απόλαυση για τον εαυτό τους μετά από όλα όσα μπορεί να έχουν χάσει. Η Royal Caribbean βλέπει ήδη αυτή την τάση μέσω της δημοτικότητας της πρόσφατα ανακοινωθείσας κρουαζιέρας Ultimate World – μια επική κρουαζιέρα 274 νυχτών που επισκέπτεται και τις επτά ηπείρους, περισσότερους από 150 προορισμούς σε 65 χώρες και 11 μεγάλα θαύματα του κόσμου. Μόλις μία εβδομάδα μετά το άνοιγμα της κράτησης, η World Cruise κρατήθηκε κατά 70%. Τον Νοέμβριο, η Βασιλική Σουίτα του πουλήθηκε για πάνω από 772 χιλιάδες δολάρια, δείχνοντας ότι οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν τα αποταμιευμένα μετρητά τους περισσότερο από ποτέ στις επικές διακοπές.

Η άνοδος της «εργασίας»: Με γνώμονα την προηγούμενη τάση, οι ταξιδιώτες αναζητούν ολοένα και περισσότερο μεγαλύτερες κρουαζιέρες ή ιστιοπλοΐα back to back για μεγάλες χρονικές περιόδους, όπου μπορούν να εργαστούν στο πλοίο ενώ εξερευνούν τον κόσμο. Μετά την τεράστια αύξηση της τηλεργασίας, με πολλές εταιρείες να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα οφέλη της ευέλικτης εργασίας, η Royal Caribbean αναμένει να δει πολλούς περισσότερους ταξιδιώτες να αγκαλιάζουν την κρουαζιέρα ενώ κάνουν check-in την ημέρα. Τα πλοία μπορούν να φιλοξενήσουν εργασία επί του σκάφους, με έξι φορές ταχύτερο Wi-Fi επί του σκάφους από ό,τι θα βρείτε σε οποιοδήποτε άλλο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο.