Τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για τη χειμερινή περίοδο και συγκεκριμένα για την Πρωτοχρονιά στην Ασία, αποκάλυψε η 12Go.

Οι 10 πρώτες χώρες που ξεχωρίζουν είναι η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, οι Φιλιππίνες, η Ινδία, η Καμπότζη, η Ινδονησία, η Σρι Λάνκα, το Λάος, η Μαλαισία και η Ιαπωνία.

Η Ταϊλάνδη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με το Τσιάνγκ Μάι και την Μπανγκόκ να προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για όλους τους ταξιδιώτες.

Το Βιετνάμ εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση, με Ντα Νανγκ, Ανόι και Χο Τσι Μινχ. Η Sapa προσφέρει ένα χειμερινό καταφύγιο για οικογένειες, ενώ οι πολυσύχναστοι δρόμοι του Ανόι περιμένουν μόνους τυχοδιώκτες.

Οι Φιλιππίνες καταλαμβάνουν την τρίτη θέση και υπόσχονται μια μοναδική γιορτή της Πρωτοχρονιάς. Η Μανίλα και το Ελ Νίντο είναι δημοφιλείς προορισμοί για όλους τους ταξιδιώτες.

Η Ινδία καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, όπου η Ινδία, η Άγκρα, η Τζαϊπούρ και το Δελχί ξεχωρίζουν ως οι κύριες επιλογές για τα ταξίδια της Πρωτοχρονιάς μεταξύ όλων των ταξιδιωτών.

Στην έκτη θέση, η Ινδονησία προσφέρει τα κορυφαία ταξιδιωτικά σημεία, το Μπαλί και τα νησιά Γκίλι. Μεμονωμένοι ταξιδιώτες και οικογένειες πηγαίνουν συχνά στο Sanur, ενώ η Nusa Penida είναι μια εξαιρετική επιλογή για φίλους και ζευγάρια.

Η Σρι Λάνκα καταλαμβάνει την έβδομη θέση, μαγεύοντας τους ταξιδιώτες με αυτούς τους κορυφαίους προορισμούς: Ella, Kandy και Nuwara Eliya. Το Colombo είναι μια άλλη επιλογή μεμονωμένων ταξιδιών, ενώ η Nuwara Eliya είναι ιδανική για ζευγάρια και οικογένειες.

Το Λάος εξασφαλίζει την όγδοη θέση με τους Vang Vieng, Vientiane και Luang Prabang.

Η Μαλαισία, με τους διάσημους προορισμούς της, όπως η Κουάλα Λουμπούρ, το Πενάνγκ και το Λανγκάουι, προσφέρει μοναδικές διακοπές και διεκδικεί την ένατη θέση.

Στη δέκατη θέση, η Ιαπωνία – η Οσάκα, το Τόκιο και το Κιότο είναι εξαιρετικές επιλογές για μια πρωτοχρονιάτικη απόδραση, ελκυστική για όλους τους ταξιδιώτες.