Σύνταξη: tourismtoday.gr

Οι Χάρτες Google χρησιμοποιούν γενετική τεχνητή νοημοσύνη, επιτρέποντας στους χρήστες να πουν αυτό που αναζητούν και να έχουν άμεσα τις προτάσεις που θέλουν.
Το «πείραμα» ξεκινά για την επιλογή Τοπικών οδηγών στις ΗΠΑ αυτήν την εβδομάδα και η Google θα χρησιμοποιήσει τα σχόλια τους για να διαμορφώσει τη λειτουργία στο μέλλον.

Τη νέα δυνατότητα εξήγησε η Miriam Daniel, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής των Χαρτών Google.

“Ας υποθέσουμε ότι επισκέπτεστε το Σαν Φρανσίσκο και θέλετε να σχεδιάσετε μερικές ώρες οικονομίας για μοναδικά vintage ευρήματα.
Απλώς ρωτήστε τους Χάρτες τι ψάχνετε, όπως “μέρη με vintage ατμόσφαιρα στο SF”. Τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης θα αναλύσουν τις πλούσιες πληροφορίες για κοντινές επιχειρήσεις και μέρη μαζί με φωτογραφίες, αξιολογήσεις και κριτικές από την κοινότητα για να σας δώσουν αξιόπιστες προτάσεις.

Η λειτουργία επιτρέπει επίσης επακόλουθες ερωτήσεις που βρίσκονται στο πλαίσιο της αρχικής αναζήτησης.
Η νέα λύση εισάγει έναν εντελώς νέο τρόπο να ανακαλύπτουν οι ταξιδιώτες πιο εύκολα μέρη και να εξερευνούν τον κόσμο με τους Χάρτες. Αυτή είναι μόνο η αρχή του τρόπου με τον οποίο υπερτροφοδοτούμε τους Χάρτες με γενετική τεχνητή νοημοσύνη.”

Η εξέλιξη είναι ενδιαφέρουσα στο πλαίσιο του εάν οι Χάρτες Google θα μπορούσαν να γίνουν μια πλήρης ταξιδιωτική εφαρμογή.