Η πληρωμή με κρυπτονομίσματα αποτελεί πλέον επικρατούσα τάση και στα ταξίδια σε διάφορους προορισμούς.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι προορισμοί στις ΗΠΑ που είναι καλύτεροι όσον αφορά στην υποδοχή ταξιδιωτών με κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με έρευνα της  Fast Private Jet.

Η εταιρεία κατέταξε τις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής με βάση το ποιες προσφέρουν τους περισσότερους χώρους που δέχονται πληρωμές σε ψηφιακά νομίσματα. Αυτοί αφορούν σε αξιοθέατα. ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, νυχτερινή ζωή και αθλητικοί χώροι ή υπηρεσίες μεταφοράς.

10. Χιούστον, Τέξας

Το Χιούστον βρίσκεται στη 10η θέση με τις καλύτερες πόλεις της Αμερικής για ταξιδιώτες που γνωρίζουν το bitcoin το 2022. Αν και έχει ακόμα δρόμους να διανύσει για να γίνει η πιο φιλική προς τα κρυπτονομίσματα πόλη στο Τέξας, το Χιούστον προσφέρει έως και επτά προορισμούς για ψώνια για ταξιδιώτες που θέλουν να πληρώσουν με κρυπτονόμισμα. Το Χιούστον είναι δεύτερο σε ΑΤΜ κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ με 1.136.

  1. Φοίνιξ, Αριζόνα

Το Φοίνιξ έχει 16 περισσότερους χώρους αγορών που δέχονται κρυπτονομίσματα καθώς και τέσσερις καφετέριες ή καταστήματα για φαγητό.

  1. Ουάσιγκτον, DC

Η πρωτεύουσα των ΗΠΑ είναι ένας από τους πιο φιλικούς προς τα κρυπτονομίσματα προορισμούς στην Ανατολική Ακτή. Ωστόσο, σε σύγκριση με τις πόλεις στην κορυφή της λίστας, η Ουάσιγκτον, DC έχει δρόμο ακόμα να διανύσει.

  1. Ντένβερ, Κολοράντο

Με οκτώ καταστήματα φιλικά προς τα κρυπτονομίσματα και επιπλέον οκτώ καφετέριες ή χώρους εστίασης που φιλοξενούν bitcoin, το Ντένβερ κατατάσσεται ως η έβδομη πιο φιλική πόλη των ΗΠΑ για ταξιδιώτες που θέλουν να πληρώσουν με ψηφιακό νόμισμα το 2022.

  1. Ντάλας, Τέξας

Το Ντάλας φιλοξενεί πέντε καταστήματα και δύο εστιατόρια που δέχονται επί του παρόντος πληρωμές με τη μορφή κρυπτογράφησης.

  1. Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια

Με 10 καταστήματα και 10 εστιατόρια που δέχονται κρυπτονομίσματα αυτή τη στιγμή, η πιο διασκεδαστική πόλη της Καλιφόρνια, το Σαν Ντιέγκο είναι αναμφισβήτητα από τις καλύτερες για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν τα ψηφιακά τους κέρδη στην ακτή.

  1. Όστιν, Τέξας

Η κορυφαία πόλη στο Τέξας για ταξιδιώτες κρυπτογράφησης είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας του Όστιν. Διαθέτει 38 καφετέριες/χώρους φαγητού που δέχονται ψηφιακό νόμισμα, το οποίο είναι μακράν το μεγαλύτερο από οποιαδήποτε πόλη στο top 10.

  1. Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια

Το Σαν Φρανσίσκο φιλοξενεί δεκάδες ΑΤΜ bitcoin. Επίσης προσφέρει στους επισκέπτες μια μεγάλη γκάμα από στάσεις φιλικές προς τα κρυπτογράφηση, συμπεριλαμβανομένων έως και 20 καταστημάτων, εννέα εστιατορίων, δύο χώρων νυχτερινής διασκέδασης και δύο άλλων επιλογών διαμονής.

  1. Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

Το Λος Άντζελες φιλοξενεί ένα από τα πρώτα εστιατόρια που δέχτηκαν πληρωμές με κρυπτογράφηση στις ΗΠΑ ήδη από το 2013 και διαθέτει 1.862 ΑΤΜ κρυπτονομισμάτων, που είναι μακράν τα περισσότερα στη χώρα.

  1. Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη βρίσκεται εύκολα στην κορυφή της λίστας των πιο φιλικών προς τα κρυπτονομίσματα προορισμών που μπορούν να επισκεφτούν οι ταξιδιώτες στις ΗΠΑ. Όλο και περισσότεροι χώροι στους πέντε δήμους έχουν αρχίσει να δέχονται πληρωμές με bitcoins, συμπεριλαμβανομένων 31 καταστημάτων, 19 εστιατορίων, πέντε χώρων νυχτερινής διασκέδασης, δύο αθλητικών χώρων, δύο αξιοθέατα και έως και τρία καταλύματα.