Τα ευρήματα της συλλογικής έκθεσης της Ultima Collection με το πρακτορείο πρόβλεψης τάσεων Globetrender, περιγράφουν λεπτομερώς τις προβλεπόμενες τάσεις στο προσκήνιο της τουριστικής βιομηχανίας πολυτελείας το 2021.

Ακολουθούν οι πέντε κορυφαίες τάσεις ταξιδιού ελίτ που αναμένεται να λάμψουν το 2021

Ιδιωτικές εξαγορές

Σίγουρα δεν αποτελεί καινοτομία μεταξύ των εξαιρετικά πλούσιων, η ζήτηση για ιδιωτικά ακίνητα εξαγοράς έχει αυξηθεί, με την ιδιωτικότητα να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στα ταξίδια πολυτελείας.

Υπερ εξατομίκευση

Η ομάδα Ultima τοποθετεί την εξατομίκευση στην πρώτη γραμμή της εμπειρίας Ultima. Ξεκινώντας από τη στιγμή που οι επισκέπτες τους μοιράζονται τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους, ο στόχος δεν είναι απλώς να γνωρίσουν τις προτιμήσεις τους, αλλά να προβλέψουν τις ανάγκες τους εβδομάδες πριν από την άφιξή τους. Τουλάχιστον, το Ultima θα προμηθεύσει τις αγαπημένες τους, και συχνά δυσανάγνωστες, λιχουδιές και θα γεμίσει τις ντουλάπες τους με τις προτιμώμενες μάρκες σκι ή μαγιό. Το Ultima αναγνωρίζει τι απαιτούν οι πλούσιοι ταξιδιώτες για να κάνουν τις διακοπές τους πραγματικά αξέχαστες και προσπαθεί να οικοδομήσει τις υπάρχουσες σχέσεις επισκεπτών, διασφαλίζοντας ότι κάθε επισκέπτης αισθάνεται ξεχωριστός.

Διακοπές από σπίτι σε σπίτι

Η εργασία από το σπίτι έχει θολώσει τα όρια μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Έχοντας αυτό κατά νου, η Ultima παρατηρεί ότι άτομα UHNW μετεγκαθίστανται ημι-μόνιμα σε ιδιωτικές κατοικίες, συχνά για αρκετούς μήνες κάθε φορά, που μπορούν να φιλοξενήσουν ένα εργασιακό περιβάλλον και να παρέχουν τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να συνεχίσουν την καθημερινή ζωή ως συνήθως. Κάθε ιδιοκτησία Ultima διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο, έναν βολικό χώρο απομακρυσμένης μάθησης για παιδιά και όλες τις εγκαταστάσεις ενός λειτουργικού σπιτιού, με ή χωρίς τις συνοδευτικές υπηρεσίες μιας ομάδας σεφ και καθαριότητας. Οι επισκέπτες της Συλλογής Ultima μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά, με τα επιπλέον προνόμια ενός σπιτιού με σέρβις και μια αναζωογονητική αλλαγή του τοπίου.

Εξαιρετικά δρομολόγια

Η Ultima Collection είναι πεπεισμένη να προσφέρει ένα απαράμιλλο δρομολόγιο εμπειριών στους επισκέπτες της, με κάθε ώρα της διαμονής να είναι εξατομικευμένη και επιμελημένη πριν από την άφιξή τους. Η αφοσιωμένη ομάδα της Ultima είναι σε θέση να κάνει το φαινομενικά αδύνατο δυνατό και συχνά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Heli-Hopping

Τι καλύτερος τρόπος για να παρακάμψετε τα check-in στο αεροδρόμιο από ό, τι με το τελευταίο αξεσουάρ ταξιδιού του 2021; η μεταφορά με ελικόπτερο. Η Luxaviation ανέφερε σημαντική αύξηση τόσο στα αιτήματα ιδιοκτησίας ελικοπτέρου όσο και στα μακροπρόθεσμα ναυλωμένα, με τους πλούσιους να ψάχνουν με ασφάλεια από το αεροδρόμιο στο ακίνητο στο γιοτ. Κάθε ιδιοκτησία Ultima διαθέτει ελικοδρόμιο σε κοντινή απόσταση, ενώ το Ultima Megève διαθέτει ένα επί τόπου. Με παρόμοιο τρόπο, η Ultima αναφέρει ότι το 95% των επισκεπτών τους πέταξαν με ιδιωτικό τζετ το 2020 και αναμένουν μόνο αυτόν τον αριθμό να αυξηθεί φέτος.