Τους πέντε από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους λάτρεις του τρεξίματος, ανέδειξε το brand γυναικείων ενδυμάτων άθλησης OCEANSAPART.

Στη κορυφή της λίστας βρέθηκε το Σίδνεϋ, ενώ ακολούθησαν το Λονδίνο, η Χαβάη, το Χονγκ Κονγκ και η Βουδαπέστη.

Σίδνεϋ: Κορυφαίος παγκόσμιος προορισμός για τους λάτρεις του τρεξίματος

Με πάνω από 700 μονοπάτια τρεξίματος, το Σίδνεϋ προσφέρει στους λάτρεις του τρεξίματος τις περισσότερες επιλογές για να κυνηγήσουν το πάθος τους στις διακοπές. Ένας από τους κορυφαίους 10 πιο ηλιόλουστους προορισμούς στον κόσμο, (2640 ώρες ηλιοφάνειας P/A) .

Λονδίνο: Πρωταρχικός προορισμός για τρέξιμο

Το Λονδίνο μπορεί να είναι δεύτερο στη λίστα με τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για δρομείς – με πάνω από 600 μονοπάτια τρεξίματος – αλλά είναι ένα προνομιακό σημείο για περιηγήσεις στο τρέξιμο. Από τον Τάμεση μέχρι τον λόφο Primrose και το κανάλι του Regent, κάθε μονοπάτι τρεξίματος είναι γεμάτο ιστορία, καθιστώντας το Λονδίνο τον ιδανικό προορισμό για δρομείς που αγαπούν να επιδοθούν και στον τουρισμό.

Χαβάη : Το απόλυτο σκηνικό για τρέξιμο

Με 567 μονοπάτια τρεξίματος, η Χαβάη έρχεται στην τρίτη θέση. Μια από τις πιο φυσικά όμορφες τοποθεσίες στον κόσμο, ακόμη και οι μη δρομείς θα μπορούσαν να εμπνευστούν να πάνε για τρέξιμο.