Φέτος, το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, τα ξενοδοχεία της Trésor ντύνονται στα «κόκκινα» και μετατρέπονται σε μία όαση ρομαντισμού & χαλάρωσης για να γιορτάσουν τον έρωτα μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα αποκλειστικά για τους ερωτευμένους.

Κάντε το καλύτερο δώρο στον αγαπημένο σας και δωρίστε του μία αξέχαστη απόδραση σε μοναδικά boutique ξενοδοχεία στους πιο ξεχωριστούς ελληνικούς προορισμούς. Στις 14 Φεβρουαρίου ζήστε τη μαγεία του έρωτα χαρίζοντας στον αγαπημένο σας ένα ταξίδι-έκπληξη από την μοναδική Αράχωβα ως τα καταπράσινα Τρίκαλα Κορινθίας, το ονειρικό Πήλιο και τα μαγευτικά Τρίκαλα και από τα υπέροχα Χανιά ως την παραδοσιακή Μάνη και την κοσμοπολίτισσα Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ζήστε τη ζεστή ατμόσφαιρα που προσφέρουν τα ξενοδοχεία της Trésor για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου και απολαύστε δωρεάν ρομαντικό δείπνο υπό τις μελωδίες του σαξοφώνουcandle massageμοναδικές θεραπείες spa και πλούσια πρωινά με πακέτα που ξεκινούν από 160 ευρώ για τις δύο διανυκτερεύσεις.

Η καρδιά του ρομαντισμού, χτυπάει στην Trésor Hotels & Resorts, με τα παρακάτω πακέτα:

The Margi Hotel

Love & Romance at The Margi Hotel

Για άλλη μια χρονιά, τα ερωτευμένα ζευγάρια γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντινο εντυπωσιακά! Με το πακέτο “Love & Romance at The Margi Hotel” στη μοναδική τιμή των 239 ευρώ,  απολαμβάνουν,εκτός από τη φιλόξενη διαμονή σε Executive Double Sea View Room και ένα ρομαντικό δείπνο, υπό το φως των κεριών, στο baku restaurant, με τις μοναδικές δημιουργίες του executive chef Παναγιώτη Γιακαλή!

Στις επιπλέον επιλογές προσφέρεται:

  • Welcome Sparkling wine , κατά την άφιξη
  • Late Check Out


Κυρίμαι Hotel

Ρομαντική απόδραση στο Κυρίμαι Hotel στη Μάνη

Αποδράστε στη Μάνη από 160 ευρώ τις δύο διανυκτερεύσεις. Zήστε με το ταίρι σας, μία αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας στο ιστορικό Κυρίμαι Hotel. Απολαύστε το πλούσιο σπιτικό πρωινό του ξενοδοχείου και τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου γευτείτε ένα ξεχωριστό δείπνο στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κυρίμαι, το μενού του οποίου επιμελείται ο πολυβραβευμένος chef  Χριστόφορος Πέσκιας.

Valeni Boutique Hotel

Ονειρικό διήμερο στο Valeni Boutique Hotel στο Πήλιο

Γιορτάστε τον έρωτά σας στο ξεχωριστό Adults only ξενοδοχείο του Πηλίου από 180 ευρώ τις δύο διανυκτερεύσεις από 13 έως 15 Φεβρουαρίου στο Πήλιο. Γευτείτε το πλούσιο πρωινό, βουτήξτε στην εσωτερική πισίνα ή το Jacuzzi και απολαύστε ένα ονειρικό spa που περιλαμβάνει χαμάμ, σάουνα, ποδόλουτρο, adventure tropical rain  παρέα με τον σύντροφό σας στην τιμή των 180 ευρώ.

 

Ananti City Resort

Love celebrates στο Ananti City Resort στα Τρίκαλα

Στις 14 Φεβρουαρίου η αγάπη γιορτάζει στο μοντέρνο και πολυτελές ξενοδοχείο των Τρικάλων Ananti City Resort με special love menu, jacuzzi και candle massage για δύο και διαμονή δύο διανυκτερεύσεων με 290 ευρώ.

 

Santa Marina Arachova Resort

Ονειρικές βραδιές με δείπνο και spa στο Santa Marina Arachova & Spa

Απολαύστε δύο διανυκτερεύσεις στο μοναδικό resort της Αράχωβας με δώρο 1 θεραπεία σπα για το Βαλεντίνο σας, χρήση σάουνας, σπα και ρομαντικό δείπνο για δύο στην τιμή των 640 ευρώ.


Πλειάδων Γη

Ρομαντική ατμόσφαιρα στο Πλειάδων Γη στα Τρίκαλα Κορινθίας

Γιορτάστε τον έρωτα στο μοναδικό resort των Τρικάλων Κορινθίας και απολαύστε διαμονή δύο διανυκτερεύσεων με λαχταριστό δείπνο και χαλαρωτικό μασάζ στην τιμή των 580 ευρώ.

 

Conte Marino Villas

Ιδιωτικές στιγμές στα Χανιά και στις Conte Marino Villas

Αποδράστε στα Χανιά για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου και απολαύστε την απόλυτη ιδιωτική εμπειρία διαμονής που προσφέρουν οι μοναδικές Conte Marino Villas. Απολαύστε δύο διανυκτερεύσεις στις μοναδικές βίλες των Χανίων με welcome drink, σοκολατάκια και late check out στην τιμή των 720 ευρώ.