photo by : George Pahountis Photography ( www.pahountis.gr )

Τα Aria Hotels, η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών προσθέτουν το Urban Stripes στο χαρτοφυλάκιό τους.

Το καινοτόμο project στεγάζεται σε μια κλασική αθηναϊκή πολυκατοικία στο Κουκάκι , προσφέροντας φιλοξενία σε οκτώ ευρύχωρα και αυτόνομα διαμερίσματα.

Ιδανικά τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες, τα διαμερίσματα κατανέμονται αρμονικά σε έξι ορόφους και μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως πέντε επισκέπτες.

Ο αρχιτεκτονικός χαρακτήρας του Urban Stripes βασίζεται σε καθαρές, μινιμαλιστικές γραμμές και παρέχει άπλετο χώρο και φυσικό φως.

Ο σχεδιασμός συμπληρώνεται από τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, όπως μωσαϊκό και μάρμαρο και την παροχή σύγχρονων ανέσεων, όπως δωρεάν πρόσβαση σε δίκτυο wifi.

Το Urban Stripes παρέχει επίσης ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Tα διαμερίσματα συνδυάζουν την εξαιρετική τοποθεσία με μοναδικής αισθητικής αρχιτεκτονικά στοιχεία και εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη.

Η δημοφιλής περιοχή θεωρείται πραγματικό «κόσμημα» και είναι αρκετά ασφαλής.

Διαθέτει δύο πεζοδρομημένες οδούς (Δράκου & Ολυμπίου) και προσφέρει αναρίθμητες επιλογές για καφέ, φαγητό ή ποτό που θα καταπλήξουν κάθε επισκέπτη και θα τον κάνουν να αισθανθεί σαν ντόπιος.