Το Ολλανδικό Συμβούλιο Τουρισμού και Συμβάσεων υπέγραψε μια συνεργασία με το Meetingselect, το οποίο προσφέρει ένα από τα πιο επιτυχημένα και τα μεγαλύτερα εταιρικά εργαλεία κράτησης στον κόσμο.

Από τώρα και στο εξής, οι υπεύθυνοι σχεδιασμού συναντήσεων που επισκέπτονται την επιχειρηματική πλατφόρμα της NBTC για να βρουν έναν τόπο συνάντησης ή να κάνουν μια ομαδική κράτηση έχουν άμεση πρόσβαση σε ολόκληρη τη βάση δεδομένων του Meetingselect.

Η NBTC Holland Marketing είναι υπεύθυνη για το branding και την εμπορία της Ολλανδίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ένας από τους στόχους της NBTC Holland Marketing είναι να φέρει την Ολλανδία στον χάρτη ως ελκυστικό προορισμό για επαγγελματικές συναντήσεις και συνέδρια. Πολλοί διεθνείς διοργανωτές συναντήσεων και εκδηλώσεων χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της NBTC για την εξεύρεση στέγασης σε ομάδες και συνεδριάσεων στην Ολλανδία.

Χάρη σε μια έξυπνη τεχνική ενσωμάτωση με τη βάση δεδομένων Meetingselect, στην οποία μπορούν να βρεθούν ουσιαστικά όλα τα ξενοδοχεία, το συνεδριακό κέντρο και οι χώροι συγκέντρωσης στην Ολανδία, το πεδίο εφαρμογής των χώρων όπου η NBTC μπορεί να προσφέρει προγραμματιστές συναντήσεων έχει ολοκληρωθεί. Μέσα από την πλατφόρμα, οι υπεύθυνοι σχεδιασμού συναντήσεων έχουν επίσης πρόσβαση στις πολλές πρόσθετες υπηρεσίες συνάντησης που προσφέρει το Meetingselect. Την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του IMEX στη Φρανκφούρτη, η εταιρική σχέση υπογράφηκε.

Προστιθέμενη αξία
«Θέλαμε να έχουμε μια πλήρη εικόνα όλων των ολλανδικών τόπων συνάντησης ως επιπλέον υπηρεσία για να προσφέρουμε διεθνείς σχεδιαστές συναντήσεων που επισκέπτονται την επιχειρηματική μας πλατφόρμα», λέει ο Eric J.A.M. Bakermans, Διευθυντής Συνεδρίων Μάρκετινγκ, Συμβάσεων και Εκδηλώσεων της NBTC. “Γι ‘αυτό και αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το Meetingselect, καθώς έχουν το καλύτερο σύστημα προμηθεύσεων στην Ολλανδία και πέραν αυτής. Επιπλέον, δουλεύει διπλά: από τη μία πλευρά παρέχουμε πρόσβαση στην πλήρη ολλανδική αγορά συνάντησης, καθώς οι υπεύθυνοι σχεδιασμού της συνάντησης μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη βάση δεδομένων μέσω των υπηρεσιών της πλατφόρμας μας,από την άλλη πλευρά, προσφέρουμε στους προτιμώμενους συνεργάτες μας την πρόσθετη υπηρεσία που είναι οι πρώτοι που αναδύονται κατά τη διάρκεια μιας σχετικής αναζήτησης.Ειδικά για ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα, γραφεία μάρκετινγκ πόλεων και DMC που λειτουργούν διεθνώς, αυτό είναι μια σαφής προστιθέμενη αξία. ”

Επιπλέον ένταση
Ο κ. Judith Huisman, Διευθύνων Σύμβουλος της Meetingselect: “Έχουμε την τιμή ότι το Ολλανδικό Συμβούλιο Τουρισμού και Συμβάσεων επέλεξε το Meetingselect και το εργαλείο κράτησης συναντήσεων. Η NBTC συνεργάζεται με αξιόλογους συνεργάτες με τους οποίους το Meetingselect έχει επίσης στενή σχέση.Οι υπεύθυνοι σχεδιασμού συναντήσεων που επισκέπτονται τον ιστότοπο Συνεδριάσεων & Συμβάσεων της NBTC μπορούν τώρα να ψάξουν και να κλείσουν χώρους συνεδρίων και συναντήσεων οπουδήποτε στην Ολλανδία.Με την έξυπνη διεπαφή και την λύση API για CVB μπορούμε να στείλουμε επιπλέον όγκο στους προτιμώμενους συνεργάτες της NBTC. Οι χώροι μπορούν να αναγνωριστούν από το γνωστό λογότυπο της πορτοκαλί τουλίπας. ”

Βραβεία & συνεργασίες
Με τα χρόνια, το Meetingselect έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο παίκτη στην (διε) εθνική αγορά MICE και στην τεχνολογία και έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία. Το 2017, η Meetingselect ορίστηκε ως αναδυόμενος επιχειρηματίας της χρονιάς και βρισκόταν στο Deloitte Tech Fast 50 για 5 συνεχόμενα χρόνια, γεγονός που οδήγησε στο να δοθεί στο Meetingselect ο τίτλος του πιο αειφόρου παραγωγού 2017 σε αυτόν τον διάσημο κατάλογο. Από τον Ιανουάριο του 2018, το Meetingselect είναι μέλος του The Event Tech Tribe, μιας διεθνούς πλατφόρμας στον τομέα των υπηρεσιών τεχνολογίας εκδηλώσεων.